yoga mat kurk

Yogamat kurk » Meer zweet, meer grip

Beoefen jij veel Hot yoga of Bikram yoga? Dan ben je bekend met de bijkomende hoeveelheid zweet. Een yoga mat kurk maakt het gebruik van een yoga handdoek echter overbodig. De mat neemt het vrijgekomen vocht namelijk op. Een mooie bijkomstigheid van een yoga mat kurk is dat je hierdoor juist meer grip krijgt. De dagen dat jij wegglijdt op jouw mat zijn hierdoor verleden tijd.

De yoga mat kurk komt het beste uit de verf komt wanneer deze in aanraking komt met vocht. Wij raden daarom aan om de yoga mat kurk voor jouw sessie licht te besproeien met water. Op deze manier heb je direct bij het starten van jouw sessie de optimale grip.

Voordelen yoga mat kurk

  • Meer grip bij vochtige omstandigheden
  • Ecologisch verantwoord
  • Maakt een yoga handdoek overbodig

Snelle levering kurken yogamat

Wil jij zo snel mogelijk beschikken over de voordelen van een yoga mat kurk? Dan ben jij bij Yogamat-online.nl aan het juiste adres. Bestel je voor 22:00, dan wordt jouw bestelling namelijk dezelfde dag nog verzonden. Mocht je nog vragen hebben over de yoga mat kurk of een van onze andere producten, neem dan gerust contact met ons op. 

Bestel jouw yogamat nu bij Yogamat-online

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard