Yoga mat reiniger

Iedereen beoefend zijn of haar yoga oefeningen het liefste op een frisse, goed gereinigde yoga mat, toch? Naast dat je jouw oefeningen op een schone ondergrond wilt uitvoeren, wil je ongetwijfeld ook dat jouw mat de kwaliteit behoudt waarvoor je hebt betaald. Het juiste onderhoud van de yoga mat is hierbij essentieel. Dit wordt door velen echter als een lastige opgave gezien, maar waarom? Het reinigen van een yoga mat is namelijk helemaal niet zo’n lastige opgave met het gebruik van de juiste reinigingssprays. Bekijk direct ons aanbod, en voor je het weet sta jij weer op een frisse yoga mat!

Nare geuren zijn verleden tijd

Het komt je misschien bekent voor. Je haalt jouw yoga mat tevoorschijn voor een ontspannen yoga sessie. Wanneer je de mat echter uitrolt komt je een onaangename geur tegemoet. Tijdens je vorige sessie heeft de mat het vrijgekomen vocht en zweet geabsorbeerd, dit is menselijk en gebruikelijk. Je wilt na verloop van tijd jouw yoga sessie natuurlijk niet met tegenzin tegemoet gaan, wetende dat de yoga mat een nare geur bij zich draagt. Met de juiste reiniging tussen de sessies zijn deze nare geuren gelukkig verleden tijd.

Voorkomen is beter dan genezen. Althans, dat wordt gezegd. Met het gebruik van de juiste reinigingsspray bestrijd je namelijk de nare geuren op jouw yoga mat. De reiniger zorgt ervoor dat de bacteriën op de mat worden verwijderd. Waar andere reinigingsmiddelen de mat kunnen aantasten, zorgt onze reinigingsspray er daarnaast voor dat de optimale kwaliteit langer behouden blijft.

Een schone mat voor de optimale grip

Los van het wegblijven van onaangename geuren heeft het reinigen van de yoga mat ook praktische voordelen. Zo blijft de antislip bijvoorbeeld laag langer behouden. Deze laag raakt eerder beschadigt wanneer er andere, agressievere reinigingsmiddelen worden gebruikt. Jij wilt toch ook beschikken over de optimale hoeveelheid grip die jouw yoga mat te beiden heeft?

Daarnaast kunnen andere reinigingsmiddelen ervoor zorgen dat de mat na verloop van tijd uitdroogt. De yoga mat reinigers in ons assortiment hebben een hydraterende werking, waardoor de mat zijn mooie uitstraling behoudt. Ondanks dat het reinigen van een yoga mat waarschijnlijk niet iedereens favoriete bezigheid is, is het hebben van een frisse, kwalitatief goede yoga mat voor iedereen een meerwaarde.

Vandaag besteld, morgen een schone mat

Wil jij ook zo snel mogelijk beschikken over een frisse yoga mat? Bekijk dan direct ons aanbod yoga mat reinigers, en bestel vandaag nog! Heb je voor 22:00 besteld? Dan wordt bestelling dezelfde dag nog verzonden. Dit gebeurt daarnaast helemaal kosteloos wanneer je voor meer dan €40 euro besteld. Heb je vragen over een van de reinigingssprays, of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij het schoonhouden van jouw yoga mat.

veilig betalen met iDealveilig betalen met paypalbetalen met overschrijven bankveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met maestroveilig betalen met mastercardveilig betalen met Klarnaveilig betalen met giropayveilig betalen met american expressveilig betalen met kbcveilig betalen met belfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard