SALE
Manduka schoonmaken
Manduka Botanical Cleaner - citrus
Manduka schoonmaken
Manduka Botanical Cleaner - citrus

Manduka Botanical Mat Cleaner - Fresh citrus

De Botanical Mat Cleaner is een volledig natuurlijke reiniger op plantaardige basis met thymol die grondig reinigt en na gebruik niet hoeft te worden afgespoeld of afgeveegd.

Manduka

Manduka Botanical Mat Cleaner - Fresh citrus

Manduka's Botanische Reiniger is een volledig natuurlijke oplossing op plantaardige basis die diep reinigt in één stap. Andere huishoudelijke schoonmaakmiddelen zijn niet op plantaardige basis, wat betekent dat ze gemaakt zijn van oplosmiddelen of agressieve chemicaliën die de matten zullen afbreken. Manduka's Botanische Reiniger is speciaal geformuleerd met Thymol en zonder agressieve chemicaliën zodat het niet nodig is om na gebruik af te spoelen en is bewezen niet-irriterend te zijn.

  • Op plantaardige basis
  • Reinigt grondig niet-poreuze (gesloten-cel) oppervlakken in één stap
  • Geen agressieve chemicaliën
  • Niet-irriterend
  • Recycleerbare PET-verpakking
  • Kan worden gebruikt voor de PRO- de eKO®-serie 

Specificaties

Merk:Manduka
Gewicht:0,3 kg

Reviews (3)

Dit is een prima reiniging voor mijn yoga-mat. Ik heb een EKO mat en deze Mat Cleaner is hier uitermate geschikt voor. De mat wordt goed schoon en ik vind de fresh citrus geen overheersende geur. Wel eerst even de yoga-mat afborstelen voor een goede reiging van de mat.

Carl Puhl / Amsterdam | 09-05-2023

I like the alignment design.
The material is good and heavy perfect not to slip.
But the color I chose is not so ideal because it leaves marks every time I put hands or feet on it. So I need to clean right after otherwise it looks bad. I will try another brand

Thy D. / Amsterdam | 17-10-2022

Ik heb de mat tot nu nog maar 2 maal gebruikt. Nog weinig ervaring, maar het voelt goed; is wat dikker dan mijn vorig matje.

D. C. / Nijmegen | 09-07-2022

Schrijf je eigen review

Gebruik en onderhoud

Gebruik de Botanical Cleaner alleen op yoga matten met een gesloten-cel oppervlak. Zichtbaar vuil moet worden verwijderd voordat u de reiniger aanbrengt.

REINIGEN: Naar behoefte aanbrengen op de yoga mat. Bespuit het oppervlak en veeg het schoon of laat het aan de lucht drogen. 

DIEP REINIGEN: Spuit de reiniger op de mat en laat het gedurende 10 minuten inwerken. Afvegen met een doek of aan de lucht laten drogen. Na gebruik niet naspoelen.

BEWAREN: Luchtdicht bewaren bij kamertemperatuur. De lege verpakking niet hergebruiken of hervullen. Lege verpakking inleveren voor recycling. 

Bestel Manduka Botanical Mat Cleaner - Fresh citrus
Manduka schoonmaken

Omschrijving

De Botanical Mat Cleaner is een volledig natuurlijke reiniger op plantaardige basis met thymol die grondig reinigt en na gebruik niet hoeft te worden afgespoeld of afgeveegd.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard