Manduka sale

Hoogste kwaliteit, voor de laatste prijs

Altijd al een Manduka yoga mat willen hebben? Dan is het uitgelezen moment. Koop nu jouw nieuwe Manduka yoga mat met korting. Ga jij voor een mat uit de PRO-serie of past een lichtere variant uit de PROlite-serie het beste bij jou? Binnen onze ruime aanbod op Yogamat-online.nl bevindt zich ook jouw ideale yoga mat. Of je nu beginner bent of gevorderd yogi, wij hebben voor ieder wat wils.

Milieubewuste yoga matten

Naast dat de Manduka yoga matten beschikken over een uitstekende kwaliteit, zijn deze ook milieubewust. Er wordt enkel gebruik gemaakt van natuurlijke, biologisch afbreekbare rubbers. Deze voorzien de gebruiker van comfort, maar tegelijkertijd ook van de benodigde ondersteuning. De natuurlijke toplaag zorgt er daarnaast voor dat vocht en bacteriën geen schijn van kans hebben. Naast dat je dus uitstekende kwaliteit en comfort krijgt geleverd, draag je ook bij aan een betere wereld. 

Eenvoudig in gebruik en onderhoud

De uitstekende kwaliteit van jouw Manduka yoga mat wil je natuurlijk zo lang mogelijk behouden. Het juiste onderhoud speelt hier een rol in. Maak gebruik van een natuurlijk schoonmaakmiddel. Spoel de yoga mat vervolgens af met water. Laat de yoga mat volledig opdrogen alvorens je deze weer oprolt om op te bergen. 

Grijp je kans

Wil jij ook de beste kwaliteit voor de laagste prijs? Sla dan nu je slag. Kies een van de Manduka yoga matten uit ons sale assortiment. Bestel je voor 22:00? Dan verzenden wij jouw bestelling dezelfde dag nog. Ben je er nog niet uit welke yoga mat het beste bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard