Roze yogamat

Op zoek naar een mooie roze yogamat? Een goede keuze! De kleur roze staat voor liefde en past bij het hartchakra. Bij Yogamat-online vindt je verschillende yogamatten in de kleur roze. Bekijk het aanbod en vind de roze yogamat die bij je past.  Als je de mat voor 22:00 besteld, wordt deze vandaag nog verzonden!

Welke kleur yogamat past bij mij?

De yogamat is misschien wel het belangrijkste object bij het beoefenen van yoga. Het is daarom belangrijk dat deze bij je past. Niet alleen de afmeting en het materiaal zijn hierbij belangrijk; Ook de kleur is van groot belang. Kleuren spelen een belangrijke rol binnen de yoga. Het is belangrijk dat de kleur van de yogamat bij jou en je doelen past.

Chakra kleur roze yogamat

Kleuren hebben ieder een eigen betekenis binnen de yoga. Aan ieder chakra is namelijk een kleur verbonden. De kleur roze hoor bij het hartchakra. Roze staat in dit geval voor liefde naar jezelf en je naasten. Los hiervan is roze een frisse kleur en heeft de zachte toon een kalmerend effect. Een prachtige eigenschap voor een yoga mat! Bekijk de roze yogamatten en vindt er een die bij jouw wensen aansluit.

Roze yogamatten bij Yogamat-online

Wanneer je gekozen hebt voor een roze yogamat is het nog van belang de goede afmeting, dikte en materiaal te vinden. Bij Yogamat-online heb je keuze in verschillende roze matten. Bestel je de roze yoga mat nog voor 22:00, dan verzenden wij deze vandaag nog! Bij een bestelwaarde hoger dan 40,- bezorgen we de producten gratis bij je thuis. Bekijk de yogamatten en vindt de mat die bij je past. 

veilig betalen met iDealveilig betalen met paypalbetalen met overschrijven bankveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met maestroveilig betalen met mastercardveilig betalen met Klarnaveilig betalen met giropayveilig betalen met american expressveilig betalen met kbcveilig betalen met belfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard