Roze yogamat

Welke kleur yogamat past bij mij?

De yogamat is misschien wel het belangrijkste object bij het beoefenen van yoga. Het is daarom belangrijk dat deze bij je past. Niet alleen de afmeting en het materiaal zijn hierbij belangrijk; Ook de kleur is van groot belang. Kleuren spelen een belangrijke rol binnen de yoga. Het is belangrijk dat de kleur van de yogamat bij jou en je doelen past.

Chakra kleur roze yogamat

Kleuren hebben ieder een eigen betekenis binnen de yoga. Aan ieder chakra is namelijk een kleur verbonden. De kleur roze hoor bij het hartchakra. Roze staat in dit geval voor liefde naar jezelf en je naasten. Los hiervan is roze een frisse kleur en heeft de zachte toon een kalmerend effect. Een prachtige eigenschap voor een yoga mat! Bekijk de roze yogamatten en vindt er een die bij jouw wensen aansluit.

Roze yogamatten bij Yogamat-online

Wanneer je gekozen hebt voor een roze yogamat is het nog van belang de goede afmeting, dikte en materiaal te vinden. Bij Yogamat-online heb je keuze in verschillende roze matten. Bestel je de roze yoga mat nog voor 22:00, dan verzenden wij deze vandaag nog! Bij een bestelwaarde hoger dan 40,- bezorgen we de producten gratis bij je thuis. Bekijk de yogamatten en vindt de mat die bij je past. 

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard