yoga blokken goedkoop

Yoga blokken: goedkoop en van kurk

Een goed yoga blok hoeft helemaal niet duur te zijn. Tenslotte gaat het erom dat de blokken ondersteuning bieden en enigszins comfortabel aanvoelen bij gebruik. Wanneer je van natuurproducten houdt, is een kurken yogablok aan te raden. Bij Yogamat-Online vind je milieuvriendelijke yoga blokken van kurk van het merk Ecoyogi. Ecoyogi staat bekend om duurzame yoga artikelen van topkwaliteit. Een groot voordeel van kurk is dat het erg goed vocht opneemt, makkelijk schoon te houden is met een natte doek en jarenlang meegaat. Kurk is harder in gebruik dan foam en ook iets zwaarder.

Goedkope yoga blokken van schuim

Net als goedkope yoga blokken van kurk, kun je ook kiezen voor yoga blokken die goedkoop zijn en zijn gemaakt van foam! Foam is een veelzijdig materiaal dat op vele manieren wordt toegepast. Wanneer je een yogablok gebruikt dat van foam is gemaakt, zul je merken dat je gewrichten worden ontlast door het fijne, zachte materiaal en dat je nét de juiste ondersteuning krijgt. Foam is bovendien zeer licht van gewicht en dat maakt dat je een yoga blok van foam makkelijker mee kunt nemen. Hoewel foam in de regel minder milieuvriendelijk is dan kurk, maakt het merk Manduka blokken van gerecycled materiaal: 50% van het blok is gemaakt van gerecycled EVA foam. Op die manier weet je dat je altijd een milieubewuste aankoop doet.

Goedkope yoga blokken in alle formaten

Op zoek naar yoga blokken die goedkoop zijn én goed bij je passen? Yoga blokken zijn te verkrijgen in verschillende formaten. Afhankelijk van de ondersteuning die je nodig hebt, kies je voor een groot of kleiner blok. Zeker wanneer je kiest voor een foam blok is het aan te raden om een groter blok te nemen omdat een klein blok door het lichte gewicht nog wel eens kan omvallen. Kurken blokken zijn in het juiste formaat een fijne ondersteuning bij staande oefeningen. Ook in dit geval kunnen vooral beginnende yogi baat hebben bij een groter blok met minder kans op omvallen.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard