Yoga bolster blauw
GOTS certificaat
Yoga bolster blauw
GOTS certificaat

Ecoyogi Yoga bolster Donker Blauw

Bij Ecoyogi bieden we kwalitatieve yoga bolsters, die bovendien milieuvriendelijk en duurzaam geproduceerd zijn. De bolster zijn in diverse kleuren en vormen verkrijgbaar.

Ecoyogi

Ecoyogi Yoga bolster Donker Blauw

Bij Ecoyogi vind je een grote diversiteit aan yoga accessoires, waaronder deze mooie blauw kleurige yoga bolsters, in de volksmond ook wel yoga kussens genoemd. Als je bekent bent met de verschillende vormen en manieren waarop je een yoga bolster kunt gebruiken, kan dit een bijzonder waardevolle yoga prop zijn.

Wij  doen altijd onze uiterste best om de beste en meest kwalitatieve yoga en meditatie producten aan te bieden tegen eerlijke en markt conforme prijs. Onze mooie cilindrische yoga bolster heeft dan ook een robuuste en sterke afneembare buitenhoes welke is gemaakt van 100% gecertificeerd biologisch canvas katoen (GOTS). De dunnere binnenhoes van de bolster is gevuld met schoon en natuurlijk boekweit-kaf. De buitenhoes is voorzien van een handige draagband waardoor de bolster makkelijk is te vervoeren of te verplaatsen.

Wij letten erop dat bij het produceren van onze producten er zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van grondstof besparende productiemethoden. Dit is goed voor de mensen die onze bolsters produceren maar ook voor onze mooie aarde. 

Specificaties

Merk:Ecoyogi
Lengte:60 cm
Diameter:20 cm
Kleur:blauw
Gewicht:3,9 kg
Materiaal:eco katoen
Vulling:boekweitkaf
Garantie:1 jaar garantie op naden en ritssluiting
Certificering:GOTS

Video's

Yoga houdingen met bolster - Ecoyogi

Dit is een korte video waarin we een aantal yoga houdingen toelichten waarbij je een yoga bolster kunt gebruiken. Een bolster kan je namelijk enorm ondersteunen bij liggende, herstellende en passieve yoga houdingen.

De yoga bolsters van Ecoyogi zijn gemaakt van GOTS gecertificeerd biologisch katoen en een vulling van gezuiverd boekweit kaf. Het boekweit zorgt ervoor dat het kussen zich mooi op jouw lichaam aansluit en jou die steun geeft die jij nodig hebt.

De houdingen kun je van enkele ademhalingen tot enkele minuten vasthouden. We hopen dat je geïnspireerd raakt en als je vragen hebt, laat ze dan achter in de comments!

Hoe onderhoud ik mijn Ecoyogi yoga bolster?

Hoi allemaal,

In deze video laten we jullie zien hoe makkelijk het is om jouw yoga bolster zachter of lager te maken zodat deze helemaal op maat is voor jou. Daarnaast laten we zien hoe jij jouw bolster het best kunt onderhouden zodat deze lang mee gaat en dus extra duurzaam is.

Mocht er iets onduidelijk zijn laat dit dan weten in de comments of neem contact op met onze klantenservice: info@ecoyogi.com of bellen naar +31 85 273 67 62.

Liefs,
Team Ecoyogi

Gebruik en onderhoud

Als je een kleine vlek hebt kun je deze het beste schoonmaken met een vochtige doek. Als dit niet voldoende is kun je altijd een beetje ecologisch wasmiddel gebruiken. Is je bolster echt smerig dan kun je de buitenhoes open risten en de hoes afnemen en op een lage temperatuur (<=30 graden). Indien je een te hoge temperatuur gebruikt kan de hoes krimpen. Wij adviseren om de buitenhoes eerst uit te kloppen alvorens je deze is de wasmachine doet. Er kan altijd een beetje stof van de boekweit inzitten.

Let op: Indien je de binnen hoes ook wens te wassen dan eerst de boekweit vulling verwijderen. De boekweit is niet geschikt voor de wasmachine.

Bestel Ecoyogi Yoga bolster Donker Blauw

Omschrijving

Bij Ecoyogi bieden we kwalitatieve yoga bolsters, die bovendien milieuvriendelijk en duurzaam geproduceerd zijn. De bolster zijn in diverse kleuren en vormen verkrijgbaar.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard