Ecoyogi handdoek blauw
Ecoyogi Hot Towel yoga handdoek blauw
Ecoyogi handdoek blauw
Ecoyogi Hot Towel yoga handdoek blauw

Ecoyogi Hot Yoga Handdoek Blauw

De mooie blauwe yoga handdoeken van Ecoyogi zijn licht van gewicht en daarom moeiteloos mee te nemen en multifuntioneel in gebruik. Deze yoga towel is een mooie oplossing om asana's veiliger en hygiënischer uit te voeren.

Ecoyogi

Ecoyogi Hot Yoga Handdoek Blauw

Wanneer je kiest voor het gebruik van de Ecoyogi Hot Yoga Towel heb je een hygiënische oplossing gevonden die ook nog eens comfortabel en veiliger is. Vocht wordt uitstekend opgenomen door deze yoga handdoek, waardoor de kans op een gladde ondergrond aanzienlijk kleiner wordt. Hierdoor hoef je je tijdens het beoefenen van Yoga geen zorgen te maken over de eventuele kans op uitglijden en kun je je nog beter concentreren op de oefeningen.

Dankzij de zachte microvezels is deze yoga handdoek zeer goed in staat om vocht tot zich te nemen. De handdoek is daardoor uitermate geschikt voor yogavormen waarbij veel getranspireerd wordt, zoals Bikram Yoga en Hot Yoga.

Behalve het creëren van een stevige, stabiele basis, is een yoga handdoek een hygiënische oplossing voor Yogi's die gebruik maken van algemene studiomatten. De yoga handdoek is extra lang, waardoor deze lang genoeg is om over de standaard studiomatten en andere populaire matten heen te leggen. Door de handdoek over de algemene mat heen te leggen, komt het lichaam alleen in aanraking met de yoga handdoek. Wanneer je klaar bent met de Yoga work-out, kan de handdoek gewoon met de 30 graden was mee gewassen worden.

Sterke punten Ecoyogi Hot Yoga handdoek

  • Geschikt voor wasmachine en droogtrommel.
  • Bestaat uit ultra absorberende microvezels.
  • Door licht gewicht en compacte afmeting makkelijk mee te nemen.
  • Multifunctioneel inzetbaar.
  • Licht van gewicht.
  • Hygiënische, slipvrije oplossing.
  • Gemaakt van recyclebaar materiaal.
  • Droogt snel na het wassen.

Specificaties

Merk:Ecoyogi
Lengte:183 cm
Breedte:62 cm
Kleur:Blauw
Gewicht:0,45 kg
Materiaal:microvezel

Gebruik en onderhoud

We raden aan om de Ecoyogi Hot Yoga Towel voor gebruik één á twee keer te reinigen. Door de yoga handdoek vooraf te wassen, wordt de kans op afgeven voorkomen. Het product kan het beste op een temperatuur van maximaal 30 graden gewassen worden, omdat de handdoek bij een hogere temperatuur kan krimpen. Het product kan met de hand gewassen worden, maar ook in de wasmachine.

De handdoek kan in de droogtrommel gedroogd worden of je kunt de yoga handdoek ophangen en aan de lucht laten drogen. Ook tijdens het drogen in de droogtrommel mag de temperatuur niet te hoog zijn.

Maak geen gebruik van wasverzachter tijdens het wassen van de Ecoyogi Hot Yoga Towel. Wasverzachter maakt de handdoek gladder, terwijl deze juist voor optimale grip moet zorgen.

Door het oppervlak vooraf te besproeien met water activeer je de microvezels. Hierdoor kunnen de microvezels nog beter hun werk doen en kun je profiteren van de beste grip.

Bestel Ecoyogi Hot Yoga Handdoek Blauw
Ecoyogi handdoek blauw

Omschrijving

De mooie blauwe yoga handdoeken van Ecoyogi zijn licht van gewicht en daarom moeiteloos mee te nemen en multifuntioneel in gebruik. Deze yoga towel is een mooie oplossing om asana's veiliger en hygiënischer uit te voeren.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard