Manduka eQua Yoga Towel - Midnight 200 cm

Deze extra lange Manduka eQua Mat Towel is een handdoek voor het leven. De nieuwste generatie op gebied van multifunctionele handdoeken. Uiterst licht in gewicht.

Manduka

Manduka eQua Yoga Towel - Midnight 200 cm

Manduka eQua is een handdoek voor het leven. De nieuwste generatie op gebied van multifunctionele handdoeken. Uiterst licht in gewicht, maar toch zacht, duurzaam, super absorberend en sneldrogend. De eQua microfiber handdoek overtreft gewone katoen of polyester handdoeken en kan worden gebruikt op de mat, in de sportschool, op een berg, of onderweg.

Deze handdoek is dikker en zachter voor betere absorptie en een optimale anti slip. De nieuwe en verbeterde eQua Towel is de perfecte partner van alle Manduka kwaliteit yogamatten. De eQua Mat Towel is in verschillende maten verkrijgbaar. Door de handdoek op je yogamat te plaatsen voeg je extra grip toe voor bijvoorbeeld je zweterige voeten en handpalmen. De veelzijdige eQua mat Towel zorgt ervoor dat je vrij blijft van mogelijke bacteriën in de yogaschool of studio. Je kunt de handdoek ook gebruiken als een sjaal of omslagdoek tijdens de koude of afkoelende meditatie sessies. De handdoek is ook ideaal als een zeer absorberende reis of wandel handdoek die een minimale ruimte inneemt in je bagage.

De Manduka eQua Midnight is hiermee een multifunctionele handdoek die voor verschillend doeleinden inzetbaar is.

Bijzonderheden Manduka eQua Handdoek:

  • Door de strak geweven vezels heb je een zacht en suèdeachtig gevoel. 
  • Het gespleten microfiber technologie zorgt voor een optimale vocht absorptie, een snelle verdamping en een goede grip ook onder vochtige omstandigheden.
  • De eQua Mat Towel geeft meer grip als je deze vochtig maakt.
  • Zeer licht met een goede duurzaamheid.
  • Extra lang 

Specificaties

Merk:Manduka
Lengte:200 cm
Breedte:67 cm
Gewicht:0,65 kg
Kleur:Blauw
Materiaal:Microvezel

Gebruik en onderhoud

Door de handdoek voor je training licht te besproeien met water creëer je meer grip. De handdoek kan gewassen worden met een hand of machine was. Wij adviseren de Manduka eQua te wassen op een temperatuur van maximaal 30 graden. Het wordt aanbevolen om de handdoek na het wassen op te hangen. Het is ook mogelijk om de handdoek te drogen in een droogtrommel. Maak dan wel gebruik van de laagste stand.

Wij adviseren de handdoek eerst 1 á 2 keer te wassen alvorens deze in gebruik te nemen. Dit om te voorkomen dat de Manduka eQua handdoek gaat afgeven.

Bestel Manduka eQua Yoga Towel - Midnight 200 cm

Omschrijving

Deze extra lange Manduka eQua Mat Towel is een handdoek voor het leven. De nieuwste generatie op gebied van multifunctionele handdoeken. Uiterst licht in gewicht.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard