Ecoyogi studio yogamat Licht blauw - 183 cm
Ecoyogi studio yogamat kleuren
Öko-tex certificaat
Ecoyogi studio yogamat Licht blauw - 183 cm
Ecoyogi studio yogamat kleuren
Öko-tex certificaat

Ecoyogi Studio yogamat - Licht blauw 183 cm

De licht blauwe Ecoyogi studio mat is emissie vrij gefabriceerd in Europa. Deze sterke en anti slip yoga mat is ideaal voor thuis en studio gebruik.

Ecoyogi

Ecoyogi Studio yogamat - Licht blauw 183 cm

De Ecoyogi studio yoga mat is gemaakt van PVC 2.0 wat inhoudt vrij is van schadelijke stoffen zoals Phthalate en AZO. Deze yoga mat is voorzien van de hoogste certificering van de Ökotex*. Dit mooie product is de standaard op het gebied moderne PVC matten.

Deze studio yoga mat is opgebouwd uit een zeer stevig en slijtvast schuim en versterkt met een glasvezel weefsel waardoor de mat in de meest voorkomende situaties stevig en stabiel blijft liggen. De yoga mat is opgebouwd uit drie verschillende lagen. De toplaag is een laag met een gesloten cel structuur waardoor deze geen vocht en ander vuiligheid opneemt en daarom eenvoudig is schoon te maken en te onderhouden. De middenlaag bestaat uit een versterkte vezel laag waardoor de mat ook stevig in zijn vorm blijft. De onderlaag is gemaakt van een open celstructuur wat zorgt voor een optimale veerkracht en comfort. Door de hoge dichtheid van de yoga mat heeft deze uitstekende dempende en isolerende kwaliteiten. Deze Ecoyogi studio yogamatten hebben een gemiddelde levensduur die vier keer langer is dan een yoga mat die is gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Dit is ook de reden dat wij 3 jaar garantie geven op deze mat bij gebruik voor yoga en meditatie.

Omdat deze yoga mat een goede grip heeft en zeer slijtvast is wordt deze allrounder vaak en zeer intensief gebruikt in yoga scholen en studio's. Deze yoga mat is natuurlijk ook voor thuis gebruik. De Ecoyogi studio yoga mat heeft een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

* - Ökotex Standard 100 keurmerk is geen milieukeurmerk, maar geeft wel garanties op het gebied van gezondheid. Vanuit deze invalshoek stelt Öko-tex wel eisen op gebied van milieuschadelijke stoffen, zoals zware metalen, schadelijke kleurstoffen.

Specificaties

Merk:Ecoyogi
Lengte:183 cm
Breedte:61 cm
Dikte:4,5 mm
Gewicht:1,7 kg
Kleur:blauw
Materiaal:PVC
Garantie:3 jaar
Certificering:Ökotex standaard 100

Gebruik en onderhoud

Yoga mat stroever maken (ook wel breken genoemd):
Van PVC matten is bekend dat deze in het begin een beetje olieachtig kunnen voelen. Dit heeft te maken met het productie proces.

De PVC matten worden gemaakt in een wals of een wafel. Om te voorkomen dat ze blijven vastplakken worden de matten van een olieachtige substantie voorzien. Men maakt de matten na de tijd schoon maar er blijft altijd een restant achter.

De klanten die de Ecoyogi studio yoga mat gebruiken hebben ontdekt dat de beste manier om de mat stroever te krijgen is door de mat zoveel mogelijk te gebruiken. Als je deze dagelijks gebruikt zal deze sneller stroever worden.

Je kunt het proces versnellen door de yoga mat een paar keer goed schoon te boenen met een Vileda spons (non scrtach) en een natuurlijk (eco) wasmiddel. Je zal dan merken dat de mat aanzienlijk stroever wordt.

Bestel Ecoyogi Studio yogamat - Licht blauw 183 cm
Ecoyogi studio yogamat Licht blauw - 183 cm

Omschrijving

De licht blauwe Ecoyogi studio mat is emissie vrij gefabriceerd in Europa. Deze sterke en anti slip yoga mat is ideaal voor thuis en studio gebruik.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard