Yoga bolster kopen

Een yoga bolster kopen van natuurlijk materiaal 

Bij het kopen van een yoga bolster is het sowieso belangrijk om te kijken naar het materiaal van de yoga bolster. Zo biedt het merk Ecoyogi vooral bolsters met hoezen die gemaakt zijn van 100% biologisch katoen en vullingen van boekweitkaf. Het grote voordeel van deze yoga bolsters is dat ze geheel uit natuurlijke materialen bestaan en dat deze GOFT-gecertificeerd zijn. Dit betekent dat ze voldoen aan de Europese richtlijnen voor zowel de productie als de verwerking van biologische, natuurlijke materialen (in dit geval katoen en boekweitkaf) in verschillende toepassingen. Natuurlijke materialen staan bekend om de goede vochtopname en de ademende stoffen.  

Een yoga bolster kopen van synthetisch materiaal 

Naast de Ecoyogi bolsters van natuurlijke materialen, zijn er ook yoga bolsters die gemaakt zijn van synthetische materialen. Het merk Manduka bijvoorbeeld, biedt bolsters van hoge kwaliteit met een groot aantal voordelen. Deze bolsters zijn gemaakt van eQua microvezelstof die ervoor zorgt dat de buitenhoes -die ook afneembaar is- makkelijk gereinigd kan worden en zelfs in de droger kan. Door de lichte, duurzame vezelvulling is de Manduka bolster een lichtgewicht en dus makkelijk om mee te nemen.  

Een rechthoekige yoga bolster kopen 

Veel yogi gebruiken een yoga bolster met een cilindrische vorm. Het merk Manduka biedt echter ook rechthoekige bolsters. Deze zijn wat platter dan de ronde modellen en bieden vooral meer steun tijdens balansoefeningen omdat ze niet rollen. Door een goed gebalanceerde oefening, wordt het makkelijker om je te concentreren op je ademhaling en raak je beter ontspannen. 

Advies nodig over welke yoga bolster je nodig hebt? 

Het kan zijn dat je ondanks deze informatie toch niet goed tot een besluit kan komen. Geen nood! Neem vooral contact met ons op, we adviseren en helpen je graag. 

Ben jij ook op zoek naar overige yoga hulpmiddelen? Bekijk dan ook eens onze meditatiekussens halve maan of onze grote yogamatten!

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard