Grote yogamat

Een grote yogamat van Liforme 

Een van de merken die je vindt in onze webshop is Liforme. Deze yogamatten zijn breder en langer dan de gemiddelde yogamat. Deze yogamatten zijn niet alleen groter, ook zijn de matten uitgerust met het gepatenteerde AlignForMe systeem. Dit is een lijnenspel dat is gegraveerd in de Liforme yogamat waardoor je nog makkelijker je asana’s uitvoert. Als je een grote yogamat van Liforme aanschaft, krijg je er bovendien een passende yogatas bij en ook is de verzending van de yogamat en yogatas gratis. Overigens kan je je yogatas ook kopen via Yogamat-Online, het aanbod is ruim! 

Een grote yogamat die extra lang is  

In Nederland wonen gemiddeld gezien de langste mensen ter wereld. Een lange yogamat is dan ook geen overbodige luxe! Het milieuvriendelijke merk.Ook erg comfortabel en extra lang zijn de yogamatten van Ecoyogi met een lengte van maar liefst 2 meter. Zeeën van ruimte dus! 

De allergrootste, grote yogamat 

Een van de meeste geliefde yogamerken ter wereld, Manduka, heeft de koning der grote yogamatten in het assortiment. De Manduka Black PRO Mat extralang is maar liefst 216cm lang en 65cm breed. Deze grote yogamat is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, elk van topkwaliteit!  

Hulp nodig bij het maken je keuze? 

Het kan zijn dat je een specifieke afmeting zoekt die je niet zo snel vindt tussen het grote aanbod yogamatten. Neem in dat geval gerust contact met je op, we adviseren je graag.  

Bekijk ook eens onze overige pagina's:

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard