Yogamat zwart

Ben je op zoek naar een yoga mat met een neutrale kleur? Dan is zwarte yoga mat een goede uitkomst voor jou. Of je nou op zoek bent naar een yoga mat met veel grip, een opvouwbare yoga mat of een duurzame yoga mat, Yogamat-Online heeft het. Daarnaast bieden wij zwarte yoga matten aan in verschillende diktes, lengtes en breedtes. Bekijk direct ons aanbod zwarte yoga matten!

yoga mat zwart


Past zwart bij jou?

Net zoals er veel verschillende soorten yoga matten zijn, zijn deze er daarnaast ook in verschillende kleuren. Deze kleuren hebben ieder hun eigen betekenis en stimuleren verschillende chakra’s. Wist je bijvoorbeeld dat een zwarte yoga mat kracht symboliseert, en het Wortelchakra stimuleert? Of, dat een blauwe yoga mat staat voor wijsheid en stabiliteit, en het Keelchakra stimuleert?

Welke kleur past nou bij jou? Ga na welke yoga vorm je wilt beoefenen, en welk gevoel van voldoening je wilt bereiken met het beoefenen van deze vorm. Zoek vervolgens een kleur die aansluit bij het gewenste gevoel dat jij zoekt. Misschien voel je je automatisch al aangetrokken tot een specifieke kleur. Zo niet, dan helpen wij je graag op weg in je zoektocht. Bekijk onze volledige uitleg over de diverse kleuren en hun betekenis, en vind de kleur die bij jou past!

Jouw zwarte yoga mat vandaag nog verzonden

Wil jij ook zo snel mogelijk kunnen genieten van jouw nieuwe yoga mat? Bestel dan voor 22:00 en we verzenden je bestelling vandaag nog. Is je bestelwaarde hoger dan €40 euro, dan wordt jouw bestelling gratis verzonden! Twijfel je nog of een zwarte yoga mat voor jou de juiste keuze is, of je vragen over een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

veilig betalen met iDealveilig betalen met paypalbetalen met overschrijven bankveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met maestroveilig betalen met mastercardveilig betalen met Klarnaveilig betalen met giropayveilig betalen met american expressveilig betalen met kbcveilig betalen met belfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard