yoga mat zwart

Past zwart bij jou?

Net zoals er veel verschillende soorten yoga matten zijn, zijn deze er daarnaast ook in verschillende kleuren. Deze kleuren hebben ieder hun eigen betekenis en stimuleren verschillende chakra’s. Wist je bijvoorbeeld dat een zwarte yoga mat kracht symboliseert, en het Wortelchakra stimuleert? Of, dat een blauwe yoga mat staat voor wijsheid en stabiliteit, en het Keelchakra stimuleert?

Welke kleur past nou bij jou? Ga na welke yoga vorm je wilt beoefenen, en welk gevoel van voldoening je wilt bereiken met het beoefenen van deze vorm. Zoek vervolgens een kleur die aansluit bij het gewenste gevoel dat jij zoekt. Misschien voel je je automatisch al aangetrokken tot een specifieke kleur. Zo niet, dan helpen wij je graag op weg in je zoektocht. Bekijk onze volledige uitleg over de diverse kleuren en hun betekenis, en vind de kleur die bij jou past!

Jouw zwarte yoga mat vandaag nog verzonden

Wil jij ook zo snel mogelijk kunnen genieten van jouw nieuwe yoga mat? Bestel jouw yogamat dan voor 22:00 en we verzenden je bestelling vandaag nog. Is je bestelwaarde hoger dan €40 euro, dan wordt jouw bestelling gratis verzonden! Twijfel je nog of een zwarte yoga mat voor jou de juiste keuze is, of je vragen over een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard