Heb jij de nieuwe Manduka-collectie al gezien?

Geplaatst op 27 januari 2017 | Door Peter Rigtering

Wellicht wist je al dat Manduka een van de grootste en meest bekende yogamerken in de wereld is. Het bedrijf werd voornamelijk bekend door de introductie van de Black Mat PRO zo’n twintig jaar geleden. Dit product vindt zijn oorsprong in Duitsland, maar wordt inmiddels tot ver buiten Duitsland verkocht. De Black PRO Mat wordt gemaakt van PVC en is voorzien van een OKO-Tex certificering. De PROlite vormt een alternatief voor deze yoga mat, welke iets dunner en smaller is dan de PRO variant. Hierdoor is de PROlite een stuk lichter en dus makkelijker te verplaatsen.

Nieuwe yogamatten in de EKO-serie

In januari heeft Manduka haar collectie uitgebreid met een groot aantal nieuwe kleuren yogamatten binnen haar EKO-serie, waarbij de duurzaamheid van de producten voorop staat. Deze yogamatten zijn van 100% natuurlijk Manduka eKO matrubber gemaakt en zien er daarbij hartstikke mooi uit! In de EKO-serie vind je onder meer de eKO, de eKO lite, de eKO superlite een speciale reismat.

Naast de nieuwe yogamatten uit de eKo en PRO-serie biedt Manduka verschillende yogahanddoeken, yogablokken, riemen, meditatieartikelen, yogabolsters, schoonmaakmiddelen en yogatassen.

Sinds 2015 ook Manduka yogakleding

Sinds 2015 biedt Manduka naast haar yogamatten en yoga accessoires ook verschillende modellen yogakleding aan. Deze kleding is zowel voor mannen, als voor vrouwen geschikt. Net als bij de collectie yogamatten wordt ook de collectie met yogakleding van Manduka tweemaal per jaar vernieuwd. Hierbij wordt de kleding in drie delen uitgebracht, waardoor er feitelijk zesmaal per jaar nieuwe kleding van Manduka beschikbaar is.

In het assortiment van Yogamatten Online vind je een groot deel van de yogamatten van deze producent. Daarbij bieden wij de meest populaire kleding van Manduka aan. In de komende periode verwachten wij het aandeel van de kleding van Manduka binnen ons assortiment verder te vergroten met de nieuwe Manduka collectie.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard