Meditatiepoef

Een onmisbaar item tijdens de meditatie is een meditatiepoef. Ieder heeft zijn eigen voorkeur als het gaat om de meditatiepoef. De een zit liever wat dichter bij de grond tijdens het mediteren en de ander zit liever wat rechterop. Hoe dan ook vind je bij yogamat-online veel verschillende varianten van de meditatiepoef zodat jij zeker weten het kussen vind die bij je past!

Welke meditatiepoef moet ik kiezen? 

Hoogte meditatiepoef

Meditatiekussens zijn verkrijgbaar in verschillend hoogtes. Welke poef jij moet kiezen is afhankelijk van je ervaring, flexibiliteit en lichaamslengte. Ben je al langer met mediteren bezig en ben je flexibel in je lijf? Kies dan voor een lagere meditatiepoef.
Ben je onervaren of heb je lange benen? Kies dan voor een hogere meditatiepoef. Ook wanneer je gewrichten wat gevoeliger zijn is dit de beste keuze.

Vorm meditatiepoef

Naast verschillende hoogtes zijn de meditatiekussens ook verkrijgbaar in verschillende vormen. De ronde is de meest standaard vorm. Als je je benen liever wat dichter bij je lijf houdt en meer steun wil bieden aan je heupen en dijen kun je ook kiezen voor een halve maan kussen. 

Bij yogamat-online vind je meditatiekussen van kwaliteitsmerken als Ecoyogi. Bestel vandaag nog, dan ligt jouw nieuwe meditatiepoef binnen 1-2 dagen bij je thuis!

veilig betalen met iDealveilig betalen met paypalbetalen met overschrijven bankveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met maestroveilig betalen met mastercardveilig betalen met Klarnaveilig betalen met giropayveilig betalen met american expressveilig betalen met kbcveilig betalen met belfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard