meditatiekussen handvat
meditatiekussen handvat

Ecoyogi meditatiekussen Olijf groen hoog (eco) - 18-20 cm

Een meditatiekussen met wat extra hoogte is geliefd bij mensen met zeer lange benen of mensen die minder flexibel zijn. Ook mensen die graag in de geknielde houding zitten kopen vaak een extra hoog meditatiekussen.

Ecoyogi

Ecoyogi meditatiekussen Olijf groen hoog (eco) - 18-20 cm

De mooie en kwalitatief hoogwaardige meditatiekussens van Ecoyogi® zijn volledig vervaardigd van 100% gecertificeerd biologisch katoen (GOTS gecertificeerd). Deze kussens zijn zowel geschikt voor thuis als studiogebruik. Bij biologisch katoen wordt geen gebruik gemaakt van biologische bestrijdingsmiddelen en dient er aan strenge eisen bij de productie te worden voldaan.

De kussens van Ecoyogi zijn in diverse maten en kleuren verkrijgbaar. Indien u twijfelt over welk kussen het beste bij u past of welke hoogte u nodig heeft. U kunt ons altijd mailen of bellen.

Ons advies voor meditatiekussen

onze meditatiekussens worden goed gevuld geleverd. Wat betekend dat de kussens vaak stevig aanvoelen. Voor sommige mensen is dit prettig maar voor andere mensen voelt dit te hard of te stijf. Wij willen u in dit geval aanbevelen om tot maximaal 20% van de boekweit uit het meditatiekussen te halen. Het meditatiekussen zal hierdoor veel flexibeler aanvoelen en kan zich makkelijker aanpassen aan de vorm van uw lichaam. Tevens kun je op deze manier makkelijker in hoogte variëren.

Specificaties

Merk:Ecoyogi
Hoogte:18-20 cm
Diameter:30 cm
Gewicht:2,6 kg
Kleur:groen
Vorm:rond
Materiaal:eco katoen
Vulling:boekweitkaf
Garantie:1 jaar garantie op naden en ritssluiting
Certificering:GOTS

Video's

Hoe gebruik ik mijn Ecoyogi meditatiekussen?

Hallo yogi's,

Wij krijgen regelmatig vragen over hoe hoog een meditatiekussen moet zijn. In deze video leggen we uit hoe je jouw Ecoyogi meditatiekussen het best kunt gebruiken en geven we je tips om jouw meditatiekussen zo lang mogelijk als nieuw te houden. Voor vragen mag je ons altijd bellen op telefoonnummer +31 85 273 67 62.

Vriendelijke groet,
Team Ecoyogi

Reviews (1)

Super fijn meditatie kussen. Mooie kwaliteit stof en zeer goed gevuld. Door de hoogte van dit kussen mediteer ik in de houding Seiza, dit is voor mij lichamelijk de beste houding. Blij met deze aanschaf!

Claudia / Hilversum | 02-06-2022

Schrijf je eigen review

Gebruik en onderhoud

Is je meditatiekussen net iets te hoog of te hard? Door met de vulling van je meditatiekussen te spelen kun je altijd iets in hoogte variëren. Tevens heeft een iets minder gevuld meditatiekussen de mooie eigenschap dat het zich makkelijker aanpast aan de vormen van je lichaam.

Is je meditatiekussen erg vies geworden dan is het mogelijk om de hoezen van het kussen te wassen in de wasmachine. Hierbij is het wel belangrijk om op de temperatuur te letten. Wij adviseren dan ook een maximale temperatuur van 30 graden. Op een hogere temperatuur kan het katoen gaan krimpen.

Let op: Het is belangrijk dat je niet met je meditatiekussen gaat gooien en smijten. Hierdoor kan veel druk ontstaan op risten en naden waardoor deze ook stuk kunnen gaan

Bestel Ecoyogi meditatiekussen Olijf groen hoog (eco) - 18-20 cm

Omschrijving

Een meditatiekussen met wat extra hoogte is geliefd bij mensen met zeer lange benen of mensen die minder flexibel zijn. Ook mensen die graag in de geknielde houding zitten kopen vaak een extra hoog meditatiekussen.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard