Waarom kiezen voor Yoga sokken?

Geplaatst op 04 september 2017 | Door eter Rigtering

Met de juiste yoga sokken heb je meer grip op houten, laminaat, je yoga mat en andere ondergrond van kunststof en tapijt, dan op je blote voeten. Yoga sokken zijn dan ook superhandig voor de reizende yogi die makkelijk en zonder veel gesleep met een yoga mat op reis willen.

Als je zoekt naar een oplossing om je voeten te bedekken tijdens de yogales in verband met hygiëne of eventueel letsel, kunnen deze grip sokken voor jou de juiste oplossing zijn.

Yoga sokken kunnen een belangrijk hulpmiddel zijn bij het vinden van de juiste balans tijdens je yoga of pilates oefeningen. De teensokken van ToeSox hebben een gepatenteerde antislip die zorgen voor een optimale grip op elke ondergrond.

Het gebruik van de juiste sokken geeft je meer vrijheid in de beweging van je tenen. De sokken van ToeSox zijn gemaakt van organisch katoen met een klein beetje spandex (elastan – lycra) zodat de sokken mooi elastisch blijven. De zool van de sok is voorzien van allemaal kleine grip-dots om de grip te verbeteren. Deze teen sokken zijn verkrijgbaar in volledige teen en halve teen sokken.

Yoga en teensokken geschikt voor?

Yoga sokken zijn voor verschillende doeleinden geschikt zoals het beschermen tegen koude voeten, het voorkomen van uitglijden tijdens je oefeningen, het bedekken van minder mooie voeten en het hygiënisch beschermen van je voeten tegen vuile matten en vloeren.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard