Yoga mat review - Marlene Smits

Geplaatst op 31 juli 2015 | Door Marlene Smits - Yoga Guru

Manduka PROlite Yoga mat review van Marlene Smits en de Yoga Guru

Yoga mat review van Manduka PROlite van Marlene Smits: Marlene is een non-dogmatische yoga- en meditatieleraar (o.a. bij Delight yoga). De laatste 20 jaar heeft ze zich bezig gehouden met het cultiveren van yoga en meditatie. Marlene is ook eigenaar van hippe, comfortabele en eco-vriendelijke yoga kledingmerk Urban Goddess.

Yoga mat review Manduka PROlite Thunder:

Marlene Smits: Dit is by far de beste mat die ik ooit heb gehad. Ik ben helemaal verliefd op geworden. 

Manduka PROlite ThunderGoede grip, niet te zwaar en toch zacht genoeg voor knieën, enkels en alle andere plekken waar je pijnlijke compressie met de grond zou kunnen voelen. Ik heb de mat nu op verschillende soorten ondergrond geprobeerd, en I am amazed. Zeker een aanrader!

De yogamat specialist: De PROlite is de lichtere uitvoering van werelberoemde Black Mat PRO en is ook mijn eerste keuze als allround yogamatje, goede grip, comfortabel, perfecte afwerking, sterk, hoge dichtheid, levenslange garantie en niet te zwaar dus makkelijk voor onderweg. Deze mat is ook geschikt om buiten te gebruiken.

Heb jij ook ervaring met de PROlite mat? Schrijf hieronder dan je ervaring. Je helpt hiermee ons en andere mensen bij het maken van de juiste keuze voor een yoga mat.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard