• Ecoyogi Meditatiekussen halve maan Stone
  • Ecoyogi Meditatiekussen halve maan Stone

Ecoyogi Meditatiekussen halve maan Stone

De Ecoyogi halve maan meditatiekussens zijn voor mensen die bewust Bewustzijn. De meditatiekussens zijn geschikt voor thuis en studio gebruik.
Levertijd:
1-2 werkdag(en)
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
€27,90
Incl. btw

Ecoyogi Meditatiekussen halve maan Stone

Deze kwalitatief hoogwaardige halve maan meditatiekussens van Ecoyogi® zijn gemaakt van 100% biologisch katoen (GOTS Gecertificeerd). Halve maan kussens zeer geschikt voor mensen die in een halve lotushouding, een hele lotus- houding of in de kleermakerszit zitten. De vorm van de halve maan kussen heeft als voordeel dat het in het voorste gedeelte veel ondersteuning aan het zitvlak en de dijen biedt en dat er veel ruimte is om je benen dicht onder je lichaam te plaatsen. Een ander voordeel is dat het kussen een wig vorm heeft waardoor je bekken automatisch naar voren kantelt. Dit zorgt voor een ideaal uitgangspunt voor een goed zit positie.

Specificaties Ecoyogi meditatiekussen halve maan:

Afmeting: BR 40 x D 20 x 13cm 
Gewicht: 1700 - 2000 gram
Kleur kussen: Grijs blauw
Garantie: Wij geven 2 jaar garantie op de stiksels
Materiaal: 100% biologisch katoen ( GOTS gecertificeerd) Canvas Katoen (390 GSM)
Vulling: geschoond Boekweit
Extra: Welk meditatiekussen moet ik kiezen
Bijzonderheden: Een praktisch handvat aan uw halve maan meditatiekussen maakt het eenvoudig om het kussen te verplaatsen of te vervoeren.

Gebruik en onderhoud:
De buiten en binnen hoes kan zonder de boekweit vulling worden gewassen op een temperatuur van 30 graden. Wij adviseren u altijd eerst de hoes schoon te maken met een natte doek. Het meditatiekussen regelmatig voorzichtig uit te kloppen en te stofzuigen dit zal de houdbaarheid van het meditatiekussen bevorderen.

Ons advies:
Een meditatiekussen halve maan wordt goed gevuld geleverd. Wat betekend dat het kussen vaak stevig aanvoelt. Voor sommige mensen is dit prettig maar voor andere mensen voelt dit te hard of te stijf. Wij willen u in dit geval aanbevelen om tot maximaal 20% van de boekweit uit het meditatiekussen te halen. Het meditatiekussen zal hierdoor veel flexibeler aanvoelen en kan zich makkelijker aanpassen aan de vorm van uw lichaam. Tevens kun je op deze manier makkelijker in hoogte variëren.

Door met het kussen te gooien of deze hard te laten vallen kunnen naden en ritssluiting van het meditatiekussen halve maan beschadigen. 

Bekijk ook eens onze overzichtspagina's:

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen