yoga shop

Yoga en de juiste hulpmiddelen vinden op onze yogashop

Op Yogamat-online vind je in het menu een behulpzame navigatie door de yogashop. Zo bieden we bijvoorbeeld de mogelijkheid om te selecteren welke yogavorm je beoefent. Kies je bijvoorbeeld voor ashtanga yoga, dan krijg je een overzicht van alle hulpmiddelen die we aanraden bij deze vorm van yoga. Het betreft in dit geval met name yogamatten die extra grip geven tijdens de oefeningen die in elkaar overlopen.

Een andere manier om door onze yogashop te navigeren is het selecteren op basis van het soort product. Denk hierbij aan yogakussens, yogamatten, meditatiematten en handdoeken. Een andere mogelijkheid is kiezen voor je niveau. Ben je beginner? Onder het kopje yogamatten vind je de link ‘Beginners’. Hierdoor krijg je een overzicht van alle hulpmiddelen die voor elke beginner van pas kunnen komen.

Snelle levering in Nederland en buitenland

Een groot voordeel van Yogamat-online is de razendsnelle levering. Een bestelling die wordt geplaatst en betaald voor 22:00 uur, wordt in bijna alle gevallen de volgende werkdag al geleverd. Dit geldt ook voor bestellingen vanuit België. Bestellingen worden geleverd door PostNL of met DPD, beiden betrouwbare partners die de mogelijkheid bieden je pakket online te volgen.

Betalen en retourneren

Bij Yogamat-online kan je op verschillende manieren betalen voor je bestelling. Kies voor online betalen met iDeal of Mister Cash, gebruik je creditcard of kies voor achteraf betalen via Klarna. Let wel op dat wanneer je kiest voor overschrijving, je bestelling pas wordt geleverd nadat het bedrag is bijgeschreven op onze rekening. Het ruilen of retourneren van (een deel van) je bestelling is bij onze yogashop geen probleem. Belangrijk te weten is dat de verzendkosten voor eigen rekening zijn.

Contact bij vragen of opmerkingen

Met ons in contact komen is makkelijk! Onze klantenservice is elke werkdag geopend via een direct telefoonnummer en ook zijn we per e-mail 24 uur per dag bereikbaar. Schroom niet contact met ons op te nemen, we helpen je graag verder!

Bekijk ook eens onze overige pagina's:

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard