Meditatie artikelen kopen

Meditatie wordt steeds populairder. Vooral in de huidige samenleving waarin we veel druk en stress kunnen ervaren is mediteren een fijne manier om te ontspannen. Bij mediteren kan het prettig zijn om meditatie producten te gebruiken. Deze bieden ondersteuning en maken de meditatiesessie een stuk comfortabeler. 

Welke meditatie artikelen zijn er?

Er zijn verschillende meditatie artikelen verkrijgbaar:

Meditatiekussens → Een meditatiekussen, ook wel zafu genoemd, biedt ondersteuning aan je bekken en rug tijdens de meditatiesessie. Meditatiekussen zijn in verschillende vormen verkrijgbaar. Denk aan het standaard ronde meditatiekussen en het halve maan meditatiekussen

Meditatiematten → Een meditatiemat of zabuton is een breed en vierkant kussen. Omdat de mat een groot oppervlak heeft, biedt het naast je bekken ook ondersteuning aan je benen enkels en voeten. Je kunt de mat ook onder je meditatiekussen leggen voor extra comfort.

Boekweitkaf → Een meditatiekussen is vaak gevuld met boekweitkaf. Na verloop van tijd kan je meditatiekussen gaan slinken. Op dit moment is het tijd om weer wat boekweitkaf toe te voegen.  

Meditatie artikelen bij Yogamat-online

Bij Yogamat-online vindt je onder anderen meditatie artikelen van het merk Ecoyogi. De producten van Ecoyogi zijn 100% natuurlijk en gemaakt van duurzame materialen. Met de aanschaf van een product uit de Ecoyogi collectie maak je een bewuste keuze. Bekijk het assortiment en vindt de meditatieartikelen die je nodig hebt! Bestellingen vanaf 40,- euro worden gratis verzonden!

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard