Zafu kopen

Last van je gewrichten na het mediteren? Of zit je graag wat rechter op? Probeer het dan eens met een zafu! Een zafu of meditatiekussen biedt steun aan je bekken en rug zodat jij comfortabel kunt mediteren zonden te belasten. Bekijk het assortiment van Yogamat-online en bestel je zafu vandaag nog!

Wat is een Zafu?

Een zafu of zafuton is een traditioneel rond meditatiekussen om comfortabel op te mediteren. Het kussen geeft ondersteuning aan onder anderen je bekken en rug. Vooral wanneer je gewrichten wat gevoeliger zijn is het prettig de zafu te gebruiken, maar ook wanneer dit niet zo is, kun je het meditatiekussen prima gebruiken! Voor het optimale comfort kun je de zafu gebruiken in combinatie met een zabuton (meditatiemat).

Welke Zafu moet ik kiezen?

Zafu's zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo heb je een lage, standaard en hoge afmeting. Welke Zafu jij het beste kunt kiezen is afhankelijk van je ervaring met mediteren, je flexibiliteit en je eigen lengte. Voor mensen die flexibel zijn of wat kortere benen hebben is een lage zafu de perfecte keuze. Voor degene die die nog weinig ervaring hebben, minder flexibel zijn of lange benen hebben is een standaard of hoge zafu de beste keuze. 

Zafu kopen bij Yogamat-online

De zafu's of meditatiekussen bij yogamat online zijn duurzaam geproduceerd en van goed kwaliteit. Zo kun jij weer een tijdje vooruit met je nieuwe kussen. Bekijk de meditatie artikelen en vind de zafu die aansluit bij jouw wensen. Als je het kussen nu besteld verzenden wij hem vandaag!

veilig betalen met iDealveilig betalen met paypalbetalen met overschrijven bankveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met maestroveilig betalen met mastercardveilig betalen met Klarnaveilig betalen met giropayveilig betalen met american expressveilig betalen met kbcveilig betalen met belfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard