Wat is een Zabuton?

Een zabuton is een Japans vloerkussen dat vaak tijdens het mediteren gebruikt wordt. De zabuton (ook wel meditatiemat genoemd) is groot en vierkant. Hierdoor worden niet allen je bekken, maar ook je knieën enkels en voeten ondersteund. Dit is vooral prettig wanneer je vaak in een lotus houding mediteert. Je kunt de Zabuton zelfs nog onder een zafu (meditatiekussen) leggen voor een optimale ondersteuning. De ondergrond voelt dan warm en zacht aan en je ervaart meer comfort bij het mediteren. Bekijk het aanbod en bestel bij Yogamat-online.

Zabuton kopen

Mediteren met een Zabuton

Veel mensen mediteren in kleermakerszit of lotus houding. Op een koude harde ondergrond zit dit niet prettig. Het ongemak zorgt voor afleiding en het haalt je uit je concentratie. Een Zabuton biedt een de perfecte basis. Het zorg voor een betere doorbloeding van de benen en stimuleert een betere houding.

Zabuton van Ecoyogi

Bij Yogamat-online vind je Zabutons van het merk Ecoyogi. De producten van Ecoyogi zijn 100% duurzaam en gemaakt van biologisch katoen of hennep. De perfecte keuze voor de bewuste meditatiebeoefenaar. Bij Yogamat-online krijg je 2 jaar garantie op de naden en ritsen van de Ecoyogi Zabuton. Naast zabutons vind je bij Yogamat-online ook velen andere duurzame meditatie artikelen.

Zabuton kopen bij Yogamat-online

De zabutons uit het assortiment van Yogamat-online bieden een optimale ondersteuning en zijn gemaakt van duurzame materialen. Zo zul je lang plezier hebben van het product. De hoes van de Zabuton is afneembaar en daarom makkelijk te wassen. Zo houdt je de meditatiemat makkelijk schoon. Bestel vandaag nog jouw eigen Zabuton en wij zullen het product direct verzenden!

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard