Meditatiekussen handvat aubergine
Stapel kleuren graphic
Meditatiekussen handvat aubergine
Stapel kleuren graphic

Ecoyogi meditatiekussen Aubergine medium (eco) - 13 -15 cm

Deze prachtige aubergine Ecoyogi meditatiekussens zijn geschikt voor thuis en studio gebruik. De 100% biologische kussens zijn in meerder kleuren verkrijgbaar.

Ecoyogi

Ecoyogi meditatiekussen Aubergine medium (eco) - 13 -15 cm

De mooie en kwalitatief hoogwaardige meditatiekussens van Ecoyogi® zijn volledig vervaardigd van 100% gecertificeerd biologisch katoen (GOTS gecertificeerd). Deze kussens zijn zowel geschikt voor thuis als studiogebruik. Bij biologisch katoen wordt geen gebruik gemaakt van biologische bestrijdingsmiddelen en dient er aan strenge eisen bij de productie te worden voldaan.

De kussens van Ecoyogi zijn in diverse maten en kleuren verkrijgbaar. Indien u twijfelt over welk kussen het beste bij u past of welke hoogte u nodig heeft. U kunt ons altijd mailen of bellen.

Ons advies voor meditatiekussen

onze meditatiekussens worden goed gevuld geleverd. Wat betekend dat de kussens vaak stevig aanvoelen. Voor sommige mensen is dit prettig maar voor andere mensen voelt dit te hard of te stijf. Wij willen u in dit geval aanbevelen om tot maximaal 20% van de boekweit uit het meditatiekussen te halen. Het meditatiekussen zal hierdoor veel flexibeler aanvoelen en kan zich makkelijker aanpassen aan de vorm van uw lichaam. Tevens kun je op deze manier makkelijker in hoogte variëren.

Specificaties

Merk:Ecoyogi
Hoogte:13-15 cm
Diameter:30 cm
Gewicht:2,2 kg
Kleur:Aubergine
Vorm:rond
Materiaal:eco katoen
Vulling:boekweitkaf
Garantie:1 jaar garantie op naden en ritssluiting
Certificering:GOTS

Video's

Hoe gebruik ik mijn Ecoyogi meditatiekussen?

Hallo yogi's,

Wij krijgen regelmatig vragen over hoe hoog een meditatiekussen moet zijn. In deze video leggen we uit hoe je jouw Ecoyogi meditatiekussen het best kunt gebruiken en geven we je tips om jouw meditatiekussen zo lang mogelijk als nieuw te houden. Voor vragen mag je ons altijd bellen op telefoonnummer +31 85 273 67 62.

Vriendelijke groet,
Team Ecoyogi

Gebruik en onderhoud

Door de rits die je rondom kan openen is het binnenkussen eenvoudig te verwijderen. Dit maakt het makkelijk om de buitenhoes te verwijderen en te wassen. Wij adviseren dit te doen op een temperatuur van maximaal 30 graden. Dit om krimpen te voorkomen.

Door een eenvoudig geplaatste rits in de binnenhoes is het mogelijk om eenvoudig vulling toe te voegen of weg te nemen. Als je ook de binnenhoes zou willen wassen is het belangrijk om eerst de boekweit vulling te verwijderen. Daarna de hoes goed uitkloppen alvorens deze te wassen.

Bestel Ecoyogi meditatiekussen Aubergine medium (eco) - 13 -15 cm

Omschrijving

Deze prachtige aubergine Ecoyogi meditatiekussens zijn geschikt voor thuis en studio gebruik. De 100% biologische kussens zijn in meerder kleuren verkrijgbaar.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard