SALE
Ecoyogi meditatiekussen donker blauw
Ecoyogi meditatiekussen donker blauw

Ecoyogi meditatiekussen Donker blauw hoog (eco) - 18-20 cm

Het mooie blauwe hoge meditatiekussen is kwalitatief hoogwaardige en volledig vervaardigd van 100% gecertificeerd biologisch katoen (GOTS gecertificeerd).

Ecoyogi

Ecoyogi meditatiekussen Donker blauw hoog (eco) - 18-20 cm

De mooie en kwalitatief hoogwaardige meditatiekussens van Ecoyogi® zijn volledig vervaardigd van 100% gecertificeerd biologisch katoen (GOTS gecertificeerd). Deze kussens zijn zowel geschikt voor thuis als studiogebruik. Bij biologisch katoen wordt geen gebruik gemaakt van biologische bestrijdingsmiddelen en dient er aan strenge eisen bij de productie te worden voldaan.

De kussens van Ecoyogi zijn in diverse maten en kleuren verkrijgbaar. Indien u twijfelt over welk kussen het beste bij u past of welke hoogte u nodig heeft. U kunt ons altijd mailen of bellen.

Ons advies voor meditatiekussen

onze meditatiekussens worden goed gevuld geleverd. Wat betekend dat de kussens vaak stevig aanvoelen. Voor sommige mensen is dit prettig maar voor andere mensen voelt dit te hard of te stijf. Wij willen u in dit geval aanbevelen om tot maximaal 20% van de boekweit uit het meditatiekussen te halen. Het meditatiekussen zal hierdoor veel flexibeler aanvoelen en kan zich makkelijker aanpassen aan de vorm van uw lichaam. Tevens kun je op deze manier makkelijker in hoogte variëren.

Specificaties

Merk:Ecoyogi
Hoogte:18-20 cm
Diameter:30 cm
Gewicht:2,6 kg
Kleur:blauw
Vorm:rond
Materiaal:eco katoen
Vulling:boekweitkaf
Garantie:1 jaar garantie op naden en ritssluiting
Certificering:GOTS

Video's

Hoe gebruik ik mijn Ecoyogi meditatiekussen?

Hallo yogi's,

Wij krijgen regelmatig vragen over hoe hoog een meditatiekussen moet zijn. In deze video leggen we uit hoe je jouw Ecoyogi meditatiekussen het best kunt gebruiken en geven we je tips om jouw meditatiekussen zo lang mogelijk als nieuw te houden. Voor vragen mag je ons altijd bellen op telefoonnummer +31 85 273 67 62.

Vriendelijke groet,
Team Ecoyogi

Reviews (1)

Geweldig, prachtig en juist wat ik nodig had

Paul j. / kessel lo | 10-05-2022

Schrijf je eigen review

Gebruik en onderhoud

Wij adviseren je om het kussen regelmatig te stofzuigen en uit te kloppen of te reinigen met de bij de stofzuiger geleverde zachte borstel of met een handklopper. Dit zal de duur en het comfort van het kussen zeker verhogen.

Als je de buitenhoes van het kussen wilt wassen let er dan op om de hoes binnenste buiten te draaien en vervolgens te wassen op een koud wasprogramma. Katoen is een stof die gevoelig is voor krimpen zeker als je de stof wast op een te heet programma (max. 30 graden).

Bestel Ecoyogi meditatiekussen Donker blauw hoog (eco) - 18-20 cm

Omschrijving

Het mooie blauwe hoge meditatiekussen is kwalitatief hoogwaardige en volledig vervaardigd van 100% gecertificeerd biologisch katoen (GOTS gecertificeerd).

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard