Meditatiekussen laag Ecoyogi
Meditatiekussen laag Ecoyogi

Ecoyogi meditatiekussen Donker blauw laag (eco) - 10-12 cm

De Ecoyogi meditatiekussens zijn voor mensen die bewust Bewustzijn. De meditatiekussens zijn geschikt voor thuis en studio gebruik.

Ecoyogi

Ecoyogi meditatiekussen Donker blauw laag (eco) - 10-12 cm

De mooie en kwalitatief hoogwaardige meditatiekussens van Ecoyogi® zijn volledig vervaardigd van 100% gecertificeerd biologisch katoen (GOTS gecertificeerd). Deze kussens zijn zowel geschikt voor thuis als studiogebruik. Bij biologisch katoen wordt geen gebruik gemaakt van biologische bestrijdingsmiddelen en dient er aan strenge eisen bij de productie te worden voldaan.

Ons advies voor meditatiekussen

onze meditatiekussens worden goed gevuld geleverd. Wat betekend dat de kussens vaak stevig aanvoelen. Voor sommige mensen is dit prettig maar voor andere mensen voelt dit te hard of te stijf. Wij willen u in dit geval aanbevelen om tot maximaal 20% van de boekweit uit het meditatiekussen te halen. Het meditatiekussen zal hierdoor veel flexibeler aanvoelen en kan zich makkelijker aanpassen aan de vorm van uw lichaam. Tevens kun je op deze manier makkelijker in hoogte variëren.

Specificaties

Hoogte:10-12 cm
Diameter:30 cm
Gewicht:1,8 kg
Kleur:blauw
Vorm:rond
Materiaal:eco katoen
Vulling:boekweitkaf
Garantie:1 jaar garantie op naden en ritssluiting
Certificering:GOTS

Video's

Hoe gebruik ik mijn Ecoyogi meditatiekussen?

Hallo yogi's,

Wij krijgen regelmatig vragen over hoe hoog een meditatiekussen moet zijn. In deze video leggen we uit hoe je jouw Ecoyogi meditatiekussen het best kunt gebruiken en geven we je tips om jouw meditatiekussen zo lang mogelijk als nieuw te houden. Voor vragen mag je ons altijd bellen op telefoonnummer +31 85 273 67 62.

Vriendelijke groet,
Team Ecoyogi

Gebruik en onderhoud

Voor je een meditatiekussen gaat wassen kun je het beste eerst de buitenhuis verwijderen en binnenste buiten keren. Indien je ook je binnen kussen wenst te wassen dan het boekweit kaf uit de binnenhoes verwijderen. Als je buitenhoes een mooie donkere kleur heeft is het aan te bevelen deze de eerste twee keer op de hand of apart in de wasmachine te wassen. Een nieuw kussens kan gaan bloeden en daardoor ander wasgoed verkleuren.

Wij adviseren je het meditatiekussen op een maximale temperatuur van 30 graden te wassen. Bij hogere temperaturen zal een hoes gaan krimpen. Het drogen van de hoes kun je het beste doen aan een wasrek in een goed geventileerde ruimte.

Bestel Ecoyogi meditatiekussen Donker blauw laag (eco) - 10-12 cm
Meditatiekussen laag Ecoyogi

Omschrijving

De Ecoyogi meditatiekussens zijn voor mensen die bewust Bewustzijn. De meditatiekussens zijn geschikt voor thuis en studio gebruik.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard