Goedkoop meditatiekussen

Waar je op moet letten bij goedkope meditatiekussens 

Bij de aanschaf van goedkope meditatiekussens kun je op een aantal dingen letten. Sowieso is het belangrijk om te bepalen welke hoogte de meditatiekussens moeten hebben. Verreweg de meeste goedkope meditatiekussens hebben een hoogte tussen 13cm en 15cm. De meeste meditatiekussens bij yogascholen hebben deze hoogte. Lage meditatiekussens zijn tussen de 10cm en 12cm en de hoogste varianten zijn 18cm tot 20cm. Als je twijfelt over de hoogte, raden we je aan om te kiezen voor de meest gangbare meditatiekussens van 13cm-15cm hoogte.  

Waar zijn meditatiekussens van gemaakt? 

Op Yogamat-Online vind je met name goedkope meditatiekussens van het merk Ecoyogi. De meditatiekussens van Ecoyogi zijn gemaakt  van 100% biologisch katoen dat ook GOTS-gecertificeerd is. Dit betekent dat het gebruikte katoen voldoet aan Europese wetgeving op het gebied van eerlijke productie en verwerking van materialen als katoen. Alle meditatiekussens zijn gevuld met boekweitkaf, eveneens een natuurproduct. Boekweitkaf staat bekend om de perfecte demping en comfort. De hoes van de meditatiekussens is afneembaar en kan gewassen worden op 30 graden.

Ook graag een aanvullende meditatiemat kopen? Bekijk dan het overzicht!

Goedkope meditatiekussens XL 

Bij Yogamat-Online, de yoga shop van Nederland, vind je ook XL meditatiekussens. Dit zijn goedkope meditatiekussens met een breder zitvlak dan gemiddeld. Voor iedereen die het fijn vindt om met wat meer comfort te zitten, is dit een prima keuze. Ook de XL meditatiekussens zijn geschikt om in huis en in de yogastudio te gebruiken. 

Vragen over goedkope meditatiekussens? 

Heb je een vraag over onze meditatiekussens, onze service of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder! 

Bekijk ook eens onze overige pagina's:

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard