Ecoyogi meditatiekussen Stone laag (eco) - 10-12 cm

De Ecoyogi meditatiekussens zijn voor mensen die bewust Bewustzijn. De meditatiekussens zijn geschikt voor thuis en studio gebruik.

Ecoyogi

Ecoyogi meditatiekussen Stone laag (eco) - 10-12 cm

De mooie en kwalitatief hoogwaardige meditatiekussens van Ecoyogi® zijn volledig vervaardigd van 100% gecertificeerd biologisch katoen (GOTS gecertificeerd). Deze kussens zijn zowel geschikt voor thuis als studiogebruik. Bij biologisch katoen wordt geen gebruik gemaakt van biologische bestrijdingsmiddelen en dient er aan strenge eisen bij de productie te worden voldaan.

Ons advies voor meditatiekussen

onze meditatiekussens worden goed gevuld geleverd. Wat betekend dat de kussens vaak stevig aanvoelen. Voor sommige mensen is dit prettig maar voor andere mensen voelt dit te hard of te stijf. Wij willen u in dit geval aanbevelen om tot maximaal 20% van de boekweit uit het meditatiekussen te halen. Het meditatiekussen zal hierdoor veel flexibeler aanvoelen en kan zich makkelijker aanpassen aan de vorm van uw lichaam. Tevens kun je op deze manier makkelijker in hoogte variëren.

Specificaties

Hoogte:10-12 cm
Diameter:30 cm
Gewicht:1,8 kg
Kleur:grijs
Vorm:rond
Materiaal:eco katoen
Vulling:boekweitkaf
Garantie:1 jaar garantie op naden en ritssluiting
Certificering:GOTS

Video's

Hoe gebruik ik mijn Ecoyogi meditatiekussen?

Hallo yogi's,

Wij krijgen regelmatig vragen over hoe hoog een meditatiekussen moet zijn. In deze video leggen we uit hoe je jouw Ecoyogi meditatiekussen het best kunt gebruiken en geven we je tips om jouw meditatiekussen zo lang mogelijk als nieuw te houden. Voor vragen mag je ons altijd bellen op telefoonnummer +31 85 273 67 62.

Vriendelijke groet,
Team Ecoyogi

Reviews (2)

Heel fijn kussen! Nu twee weken in gebruik en tot dusver goede prijs/kwaliteit. Heb er wat vulling uitgehaald, zodat ik (nog) wat lager kan zitten mediteren.

Mozes / Amsterdam | 15-03-2024

Mooi kussen, fijne hoogte, je zit stevig en toch vormt het kussen zich naar het lichaam

Claire F. / Papendrecht | 14-10-2022

Schrijf je eigen review

Gebruik en onderhoud

De binnen- en buitenhoes van het meditatiekussen kunnen zonder vulling worden gewassen op een temperatuur van maximaal 30 graden. Wij adviseren om kleine vlekken eerst plaatselijk met een vochtige doek schoon te maken.

Tevens adviseren om niet met een meditatiekussen te gooien omdat hierdoor de naden en ritssluiting kunnen beschadigen. Dit komt niet ten goede aan de levensduur van je meditatiekussen.

Als een Ecologisch meditatiekussen langdurig wordt bloot gesteld aan direct zonlicht zal het kussen eenzijdig of gedeeltelijk verkleuren. Ecoyogi meditatiekussens zijn geschikt voor thuis en studio gebruik.

Bestel Ecoyogi meditatiekussen Stone laag (eco) - 10-12 cm

Omschrijving

De Ecoyogi meditatiekussens zijn voor mensen die bewust Bewustzijn. De meditatiekussens zijn geschikt voor thuis en studio gebruik.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard