vierkante yoga bolster antraciet
GOTS
vierkante yoga bolster antraciet
GOTS

Ecoyogi rectangular yoga bolster - Antraciet

Deze mooie organische Ecoyogi rectangular bolsters zijn breder dan ronde bolsters. Ze zijn geweldig om bij restauratieve poses de ontspanning te verdiepen.

Ecoyogi

Ecoyogi rectangular yoga bolster - Antraciet

Deze mooie 100% biologische Ecoyogi rectangular bolsters zijn breder dan de ronde bolsters, waardoor ze in staat zijn om een groot gedeelte of zelfs je gehele rug te bedekken terwijl u ze gebruikt voor ondersteuning. Rechthoekige bolsters zijn ook wat veiliger in gebruik, omdat ze tijdens het gebruik niet gaan bewegen of rollen. Deze bolsters zijn zeer geschikt voor poses zoals ondersteunde Schouderstand, Front Line Twist en Supta Virasana (Hero's Pose liggend). Ze zijn ook geweldig in combinatie met yogablokken voor restauratieve poses om bijvoorbeeld de ontspanning te verdiepen.

Bijzonderheden Lava Rectangular Yoga bolster

  • Afneembare buitenhoes waardoor deze eenvoudig te reinigen is
  • Biedt extra ondersteuning tijdens uiteenlopende oefeningen
  • Voorzien van extra stevig handvat, zodat je de rechthoekige bolster gemakkelijk kunt verplaatsen
  • Het materiaal van de Retangular bolster is gemaakt van 100% ecologisch canvas katoen dat GOTS gecertificeerd is
  • Dankzij de GOTS certificatie weet je zeker dat deze rechthoekige bolster volledig op milieuvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde wijze is geproduceerd
  • 1 jaar garantie op de ritssluiting en naden

Specificaties

Merk:Ecoyogi
Lengte:70 cm
Breedte:30 cm
Hoogte:16 cm
Gewicht:4,1 kg
Kleur:grijs
Materiaal:eco katoen
Vulling:biologisch gekaard katoen
Garantie:1 jaar garantie op de ritssluiting en naden
Certificering:GOTS
Extra:Stevig

Gebruik en onderhoud

De buiten en binnen hoes kan zonder de gekaard katoen vulling worden gewassen op een temperatuur van 30 graden. Wij adviseren u altijd eerst de hoes schoon te maken met een natte doek.

Tevens willen wij u adviseren om niet met de bolster te gooien of deze hard te laten vallen hierdoor kunnen naden en ritssluiting van yoga bolster beschadigen.

Bestel Ecoyogi rectangular yoga bolster - Antraciet

Omschrijving

Deze mooie organische Ecoyogi rectangular bolsters zijn breder dan ronde bolsters. Ze zijn geweldig om bij restauratieve poses de ontspanning te verdiepen.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard