zwarte yoga bolster
GOTS certificaat
zwarte yoga bolster
GOTS certificaat

Ecoyogi Yoga bolster - Zwart

Deze mooie zwarte yoga bolster van Ecoyogi is gemaakt van 100 % biologisch katoen. Deze Yoga bolsters zijn geschikt voor thuis en studio gebruik.

Ecoyogi

Ecoyogi Yoga bolster - Zwart

Een yoga bolster is een yoga tool die op verschillende manieren inzetbaar is. Deze bolster heeft een cilindrische vorm. De Bolster is gevuld met Boekweitkaf.

Een bolster is ontworpen om je rug, onderrug, nek of andere lichaamsdelen te ondersteunen tijdens het uitvoeren van je yoga oefeningen. De bolster kan ook gebruikt worden als ondersteunend kussen tijdens een meditatie.

Specificaties

Merk:Ecoyogi
Lengte:60 cm
Diameter:20 cm
Kleur:zwart
Gewicht:3,9 kg
Materiaal:eco katoen
Vulling:boekweitkaf
Garantie:1 jaar garantie op naden en ritssluiting
Certificering:GOTS

Video's

Yoga houdingen met bolster - Ecoyogi

Dit is een korte video waarin we een aantal yoga houdingen toelichten waarbij je een yoga bolster kunt gebruiken. Een bolster kan je namelijk enorm ondersteunen bij liggende, herstellende en passieve yoga houdingen.

De yoga bolsters van Ecoyogi zijn gemaakt van GOTS gecertificeerd biologisch katoen en een vulling van gezuiverd boekweit kaf. Het boekweit zorgt ervoor dat het kussen zich mooi op jouw lichaam aansluit en jou die steun geeft die jij nodig hebt.

De houdingen kun je van enkele ademhalingen tot enkele minuten vasthouden. We hopen dat je geïnspireerd raakt en als je vragen hebt, laat ze dan achter in de comments!

Hoe onderhoud ik mijn Ecoyogi yoga bolster?

Hoi allemaal,

In deze video laten we jullie zien hoe makkelijk het is om jouw yoga bolster zachter of lager te maken zodat deze helemaal op maat is voor jou. Daarnaast laten we zien hoe jij jouw bolster het best kunt onderhouden zodat deze lang mee gaat en dus extra duurzaam is.

Mocht er iets onduidelijk zijn laat dit dan weten in de comments of neem contact op met onze klantenservice: info@ecoyogi.com of bellen naar +31 85 273 67 62.

Liefs,
Team Ecoyogi

Gebruik en onderhoud

De zwarte buitenhoes van je yoga bolster kan eenvoudig worden verwijderd met behulp van een mooi weggewerkte rits, zodat de vulling van het kussen gemakkelijk kan worden aangepast of worden vervangen.

De buiten- en binnenhoes kan worden gewassen op een temperatuur van 30 graden. Let op, voor het wassen moet je de vulling verwijderen. Wij adviseren je altijd om eerst de hoes schoon te maken met een natte doek. De yoga bolster regelmatig uitkloppen en stofzuigen zal de levensduur ervan bevorderen.

Wees voorzichtig met het gooien van je bolster. Er kan dan grote druk ontstaan en hierdoor kunnen naden en ritssluiting van yoga bolster beschadigen.

Bestel Ecoyogi Yoga bolster - Zwart

Omschrijving

Deze mooie zwarte yoga bolster van Ecoyogi is gemaakt van 100 % biologisch katoen. Deze Yoga bolsters zijn geschikt voor thuis en studio gebruik.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard