Stapel graphic
Stapel graphic

Ecoyogi meditatiekussen Ruby medium (eco) - 13 -15 cm

De Ecoyogi meditatiekussens zijn voor mensen die bewust Bewustzijn. De meditatiekussens zijn geschikt voor thuis en studio gebruik.

Ecoyogi

Ecoyogi meditatiekussen Ruby medium (eco) - 13 -15 cm

De mooie en kwalitatief hoogwaardige meditatiekussens van Ecoyogi® zijn volledig vervaardigd van 100% gecertificeerd biologisch katoen (GOTS gecertificeerd). Deze kussens zijn zowel geschikt voor thuis als studiogebruik. Bij biologisch katoen wordt geen gebruik gemaakt van biologische bestrijdingsmiddelen en dient er aan strenge eisen bij de productie te worden voldaan.

De kussens van Ecoyogi zijn in diverse maten en kleuren verkrijgbaar. Indien u twijfelt over welk kussen het beste bij u past of welke hoogte u nodig heeft. U kunt ons altijd mailen of bellen.

Ons advies voor meditatiekussen

onze meditatiekussens worden goed gevuld geleverd. Wat betekend dat de kussens vaak stevig aanvoelen. Voor sommige mensen is dit prettig maar voor andere mensen voelt dit te hard of te stijf. Wij willen u in dit geval aanbevelen om tot maximaal 20% van de boekweit uit het meditatiekussen te halen. Het meditatiekussen zal hierdoor veel flexibeler aanvoelen en kan zich makkelijker aanpassen aan de vorm van uw lichaam. Tevens kun je op deze manier makkelijker in hoogte variëren.

Specificaties

Merk:Ecoyogi
Hoogte:13-15 cm
Diameter:30 cm
Gewicht:2,2 kg
Kleur:rood
Vorm:rond
Materiaal:eco katoen
Vulling:boekweitkaf
Garantie:1 jaar garantie op naden en ritssluiting.
Certificering:GOTS certificaat

Video's

Hoe gebruik ik mijn Ecoyogi meditatiekussen?

Hallo yogi's,

Wij krijgen regelmatig vragen over hoe hoog een meditatiekussen moet zijn. In deze video leggen we uit hoe je jouw Ecoyogi meditatiekussen het best kunt gebruiken en geven we je tips om jouw meditatiekussen zo lang mogelijk als nieuw te houden. Voor vragen mag je ons altijd bellen op telefoonnummer +31 85 273 67 62.

Vriendelijke groet,
Team Ecoyogi

Reviews (1)

prima

Jayant C. / Diemen | 29-06-2022

Schrijf je eigen review

Gebruik en onderhoud

Je meditatiekussen kan zonder de inhoud (boekweitkaf/ boekweitdoppen) in de wasmachine worden gewassen. Wij adviseren dit te doen op een maximale temperatuur van 30 graden. Door op een hetere temperatuur te wassen zal de hoes van het meditatiekussen gaan krimpen. Je kunt zowel de binnen als de buitenhoes het beste aan de waslijn laten drogen.

Let op de volgende punten:
1) Laat het kussen nooit langdurig in de volle zon liggen, hierdoor zal het kussen verkleuren.

2) Gooien of hard laten vallen van je meditatiekussen kan naden en ritssluitingen beschadigen.

Bestel Ecoyogi meditatiekussen Ruby medium (eco) - 13 -15 cm

Omschrijving

De Ecoyogi meditatiekussens zijn voor mensen die bewust Bewustzijn. De meditatiekussens zijn geschikt voor thuis en studio gebruik.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard