Ecoyogi meditatiekussen Infinity laag (eco) - 10-12 cm

Het mooie zwarte lage meditatiekussen is kwalitatief hoogwaardige en volledig vervaardigd van 100% gecertificeerd biologisch katoen (GOTS gecertificeerd).

Ecoyogi

Ecoyogi meditatiekussen Infinity laag (eco) - 10-12 cm

Ecoyogi Meditatiekussen rond laag - Infinity - 10-12 cm

De mooie en kwalitatief hoogwaardige meditatiekussens van Ecoyogi® zijn volledig vervaardigd van 100% gecertificeerd biologisch katoen (GOTS gecertificeerd). Deze kussens zijn zowel geschikt voor thuis als studiogebruik. Bij biologisch katoen wordt geen gebruik gemaakt van biologische bestrijdingsmiddelen en dient er aan strenge eisen bij de productie te worden voldaan.

Ons advies voor meditatiekussen

onze meditatiekussens worden goed gevuld geleverd. Wat betekend dat de kussens vaak stevig aanvoelen. Voor sommige mensen is dit prettig maar voor andere mensen voelt dit te hard of te stijf. Wij willen u in dit geval aanbevelen om tot maximaal 20% van de boekweit uit het meditatiekussen te halen. Het meditatiekussen zal hierdoor veel flexibeler aanvoelen en kan zich makkelijker aanpassen aan de vorm van uw lichaam. Tevens kun je op deze manier makkelijker in hoogte variëren.

Specificaties

Hoogte:10-12 cm
Diameter:30 cm
Kleur:zwart
Vorm:rond
Materiaal:eco katoen
Vulling:boekweitkaf
Garantie:1 jaar garantie op naden en ritssluiting
Certificering:GOTS

Video's

Hoe gebruik ik mijn Ecoyogi meditatiekussen?

Hallo yogi's,

Wij krijgen regelmatig vragen over hoe hoog een meditatiekussen moet zijn. In deze video leggen we uit hoe je jouw Ecoyogi meditatiekussen het best kunt gebruiken en geven we je tips om jouw meditatiekussen zo lang mogelijk als nieuw te houden. Voor vragen mag je ons altijd bellen op telefoonnummer +31 85 273 67 62.

Vriendelijke groet,
Team Ecoyogi

Reviews (1)

Goede kwaliteit kussens en snel bezorgd.

R. B. / Almere | 04-03-2022

Schrijf je eigen review

Gebruik en onderhoud

Bij het laten maken van onze Ecoyogi meditatiekussens hebben wij er rekenschap mee gehouden dat je een kussen zo nu en dan ook moet kunnen schoonmaken. Een klein vlekje kun je het beste plaatselijk schoonmaken met een vochtige doek. Is je meditatiekussen vies en smoeselig geworden en is deze toe aan een intensieve schoonmaak? Dit kun je het beste doen door de rits volledig te openen en de buitenhoes te verwijderen. Vervolgens is het mogelijk om de hoes op de hand of in de wasmachine te wassen. Wij adviseren een maximale temperatuur van 30 graden. Gebruik je een hogere temperatuur dan 30 graden dan is er een grote kans dat de hoes gaat krimpen en niet meer past om de gevulde binnen hoes.

Let op: deze zwarte meditatiekussens zijn niet geschikt om mee te gooien. Door de druk die dan ontstaat kunnen naden of ritsen stuk gaan.

Bestel Ecoyogi meditatiekussen Infinity laag (eco) - 10-12 cm

Omschrijving

Het mooie zwarte lage meditatiekussen is kwalitatief hoogwaardige en volledig vervaardigd van 100% gecertificeerd biologisch katoen (GOTS gecertificeerd).

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard