Ecoyogi meditatiekussen Natur laag (eco) - 10-12 cm

De Ecoyogi meditatiekussens zijn voor mensen die bewust Bewustzijn. De meditatiekussens zijn geschikt voor thuis en studio gebruik.

Ecoyogi

Ecoyogi meditatiekussen Natur laag (eco) - 10-12 cm

De mooie en kwalitatief hoogwaardige meditatiekussens van Ecoyogi® zijn volledig vervaardigd van 100% gecertificeerd biologisch katoen (GOTS gecertificeerd). Deze kussens zijn zowel geschikt voor thuis als studiogebruik. Bij biologisch katoen wordt geen gebruik gemaakt van biologische bestrijdingsmiddelen en dient er aan strenge eisen bij de productie te worden voldaan.

Ons advies voor meditatiekussen

onze meditatiekussens worden goed gevuld geleverd. Wat betekend dat de kussens vaak stevig aanvoelen. Voor sommige mensen is dit prettig maar voor andere mensen voelt dit te hard of te stijf. Wij willen u in dit geval aanbevelen om tot maximaal 20% van de boekweit uit het meditatiekussen te halen. Het meditatiekussen zal hierdoor veel flexibeler aanvoelen en kan zich makkelijker aanpassen aan de vorm van uw lichaam. Tevens kun je op deze manier makkelijker in hoogte variëren.

Specificaties

Hoogte:10-12 cm
Diameter:30 cm
Gewicht:1,8 kg
Kleur:beige
Vorm:rond
Materiaal:eco katoen
Vulling:boekweitkaf
Garantie:1 jaar garantie op naden en ritssluiting
Certificering:GOTS

Video's

Hoe gebruik ik mijn Ecoyogi meditatiekussen?

Hallo yogi's,

Wij krijgen regelmatig vragen over hoe hoog een meditatiekussen moet zijn. In deze video leggen we uit hoe je jouw Ecoyogi meditatiekussen het best kunt gebruiken en geven we je tips om jouw meditatiekussen zo lang mogelijk als nieuw te houden. Voor vragen mag je ons altijd bellen op telefoonnummer +31 85 273 67 62.

Vriendelijke groet,
Team Ecoyogi

Gebruik en onderhoud

Het is mogelijk om je meditatiekussen te wassen. Dit mag met de hand maar ook in de wasmachine. Indien je de wasmachine gebruikt is het aan te bevelen om een fijnwas programma te gebruiken en je kussen ook niet te heet te wassen want hierdoor zal je kussen gaan krimpen. Wij adviseren een maximale temperatuur van 30 graden.

Let op: je mag alleen de hoezen wassen. Als je ook de binnenhoes van je meditatiekussen zou willen wassen verwijder dan eerst de vulling.

Om je kussenhoes te drogen kun je deze het beste laten drogen aan de waslijn of een wasrek.

Bestel Ecoyogi meditatiekussen Natur laag (eco) - 10-12 cm

Omschrijving

De Ecoyogi meditatiekussens zijn voor mensen die bewust Bewustzijn. De meditatiekussens zijn geschikt voor thuis en studio gebruik.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard