Ecoyogi meditatiekussen Ruby laag (eco) - 10-12 cm

De Ecoyogi meditatiekussens zijn voor mensen die bewust Bewustzijn. De meditatiekussens zijn geschikt voor thuis en studio gebruik.

Ecoyogi

Ecoyogi meditatiekussen Ruby laag (eco) - 10-12 cm

Ecoyogi Meditatiekussen rond laag - Ruby - 10-12 cm

De mooie en kwalitatief hoogwaardige meditatiekussens van Ecoyogi® zijn volledig vervaardigd van 100% gecertificeerd biologisch katoen (GOTS gecertificeerd). Deze kussens zijn zowel geschikt voor thuis als studiogebruik. Bij biologisch katoen wordt geen gebruik gemaakt van biologische bestrijdingsmiddelen en dient er aan strenge eisen bij de productie te worden voldaan.

Ons advies voor meditatiekussen

onze meditatiekussens worden goed gevuld geleverd. Wat betekend dat de kussens vaak stevig aanvoelen. Voor sommige mensen is dit prettig maar voor andere mensen voelt dit te hard of te stijf. Wij willen u in dit geval aanbevelen om tot maximaal 20% van de boekweit uit het meditatiekussen te halen. Het meditatiekussen zal hierdoor veel flexibeler aanvoelen en kan zich makkelijker aanpassen aan de vorm van uw lichaam. Tevens kun je op deze manier makkelijker in hoogte variëren.

Specificaties

Hoogte:10-12 cm
Diameter:30 cm
Gewicht:1,8 kg
Kleur:rood
Vorm:rond
Materiaal:eco katoen
Vulling:boekweitkaf
Garantie:1 jaar garantie op naden en ritssluiting
Certificering:GOTS

Video's

Hoe gebruik ik mijn Ecoyogi meditatiekussen?

Hallo yogi's,

Wij krijgen regelmatig vragen over hoe hoog een meditatiekussen moet zijn. In deze video leggen we uit hoe je jouw Ecoyogi meditatiekussen het best kunt gebruiken en geven we je tips om jouw meditatiekussen zo lang mogelijk als nieuw te houden. Voor vragen mag je ons altijd bellen op telefoonnummer +31 85 273 67 62.

Vriendelijke groet,
Team Ecoyogi

Gebruik en onderhoud

De buiten- en binnenhoes van het meditatiekussen kan zonder de boekweit vulling worden gewassen op een temperatuur van 30 graden. Wij adviseren om altijd eerst de hoes schoon te maken met een natte doek. Het meditatiekussen regelmatig uit kloppen en stofzuigen zal de levensduur ervan bevorderen.

Door met het meditatie kussen te gooien of deze hard te laten vallen kunnen naden en ritssluiting beschadigen. Ook is het belangrijk om je mooie rode meditatiekussenkussen niet langdurig in de volle zon te leggen, hierdoor zal het kussen verkleuren.

Bestel Ecoyogi meditatiekussen Ruby laag (eco) - 10-12 cm

Omschrijving

De Ecoyogi meditatiekussens zijn voor mensen die bewust Bewustzijn. De meditatiekussens zijn geschikt voor thuis en studio gebruik.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard