Meditatiekussen handvat Sand
Stapel kleuren graphic
Meditatiekussen handvat Sand
Stapel kleuren graphic

Ecoyogi meditatiekussen Sand medium (eco) - 13 -15 cm

De Ecoyogi meditatiekussen is voor mensen die bewust Bewustzijn. 100% Ecologisch materiaal goed voor het milieu en onze planeet.

Ecoyogi

Ecoyogi meditatiekussen Sand medium (eco) - 13 -15 cm

De mooie en kwalitatief hoogwaardige meditatiekussens van Ecoyogi® zijn volledig vervaardigd van 100% gecertificeerd biologisch katoen (GOTS gecertificeerd). Deze kussens zijn zowel geschikt voor thuis als studiogebruik. Bij biologisch katoen wordt geen gebruik gemaakt van biologische bestrijdingsmiddelen en dient er aan strenge eisen bij de productie te worden voldaan.

De kussens van Ecoyogi zijn in diverse maten en kleuren verkrijgbaar. Indien u twijfelt over welk kussen het beste bij u past of welke hoogte u nodig heeft. U kunt ons altijd mailen of bellen.

Ons advies voor meditatiekussen

onze meditatiekussens worden goed gevuld geleverd. Wat betekend dat de kussens vaak stevig aanvoelen. Voor sommige mensen is dit prettig maar voor andere mensen voelt dit te hard of te stijf. Wij willen u in dit geval aanbevelen om tot maximaal 20% van de boekweit uit het meditatiekussen te halen. Het meditatiekussen zal hierdoor veel flexibeler aanvoelen en kan zich makkelijker aanpassen aan de vorm van uw lichaam. Tevens kun je op deze manier makkelijker in hoogte variëren.

Specificaties

Merk:Ecoyogi
Hoogte:13-15 cm
Diameter:30 cm
Gewicht:2,2 kg
Kleur:beige
Vorm:rond
Materiaal:eco katoen
Vulling:boekweitkaf
Garantie:1 jaar garantie op naden en ritssluiting.
Certificering:GOTS

Video's

Hoe gebruik ik mijn Ecoyogi meditatiekussen?

Hallo yogi's,

Wij krijgen regelmatig vragen over hoe hoog een meditatiekussen moet zijn. In deze video leggen we uit hoe je jouw Ecoyogi meditatiekussen het best kunt gebruiken en geven we je tips om jouw meditatiekussen zo lang mogelijk als nieuw te houden. Voor vragen mag je ons altijd bellen op telefoonnummer +31 85 273 67 62.

Vriendelijke groet,
Team Ecoyogi

Reviews (1)

Goed materiaal maar kleur klopt niet helemaal met dat van aanbod.

Leen V. / Korbeek-Lo | 15-03-2023

Schrijf je eigen review

Gebruik en onderhoud

Je kunt de hoezen van het meditatiekussen zonder inhoud wassen op een temperatuur van maximaal 30 graden. Bij een hogere temperatuur zal de hoes krimpen. Wij adviseren je de hoezen aan de waslijn te laten drogen

Bestel Ecoyogi meditatiekussen Sand medium (eco) - 13 -15 cm

Omschrijving

De Ecoyogi meditatiekussen is voor mensen die bewust Bewustzijn. 100% Ecologisch materiaal goed voor het milieu en onze planeet.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard