handvat meditatiekussen zwart
Stapel kleuren graphic
handvat meditatiekussen zwart
Stapel kleuren graphic

Ecoyogi meditatiekussen Zwart medium (eco) - 13-15 cm

Ben je op zoek naar een elegant en en stijlvol zwart meditatiekussen dan is dit juiste plek. Het zwarte kussen laat zich makkelijk combineren met andere producten uit de Ecoyogi collectie. Het populaire meditatiekussen heeft een diameter van 30 cm en een hoogte van ongeveer 13-15 cm.

Ecoyogi

Ecoyogi meditatiekussen Zwart medium (eco) - 13-15 cm

Ons zwarte Ecoyogi meditatiekussen is gemaakt van een stevige 100% GOTS gecertificeerde ecologische canvas katoen. Het kussen heeft aan de onderzijde een rits rondom waardoor deze gemakkelijk is te openen. Dit maakt het heel eenvoudig om de buitenhoes te wassen of om de vulling van het binnenkussen aan te passen aan de gewenste zithoogte. De rits van het binnenkussen is zo geplaatst dat het gemakkelijk is  om de vulling te verwijderen of toe te voegen. Het meditatiekussen heeft een stevig handvat waardoor het gemakkelijk is te verplaatsen of mee te nemen.

De betekenis van de kleur zwart.

Eigenlijk zijn zwart en wit geen echte kleuren. Toch kennen wij wel een waarde aan deze kleur. Zwart heeft in eerste instantie geen vrolijke associatie maar als je wat verder durft te kijken is het bij veel mensen toch wel een geliefde kleur. Zwart is de kleur van de nacht en duisternis en kent associaties met de dood, mysterie en kracht. Zwart is daarnaast dramatisch en serieus. Het is een kleur die waardigheid en aanzien kent en daardoor vaak gebruikt wordt om status, autoriteit, elegantie en stijl uit te drukken. Zwart is ook een veel gekozen kleur omdat deze kleur gemakkelijk is te combineren en een rustige basis kan vormen in jouw meditatie of yoga ruimte. 

Ons advies: de meditatiekussens van Ecoyogi worden maximaal gevuld geleverd. Dit betekent dat de kussens in het begin stevig kunnen aanvoelen. Sommige mensen vinden dit prettig maar voor andere mensen voelt dit te hard of te stijf aan. Indien je het gevoel hebt dat een meditatiekussen te hard of te stijf aanvoelt adviseren wij om een deel van de boekweitkaf uit het meditatiekussen te halen. Het meditatiekussen zal hierdoor zachter en flexibeler aanvoelen en kan zich op deze manier gemakkelijker aanpassen aan de vorm van jouw lichaam.

Specificaties

Merk:Ecoyogi
Hoogte:13-15 cm
Diameter:30 cm
Geschikt:2,2 kg
Kleur:zwart
Vorm:rond
Materiaal:eco katoen
Vulling:boekweitkaf
Garantie:1 jaar garantie op naden en ritssluiting.
Certificering:GOTS

Video's

Hoe gebruik ik mijn Ecoyogi meditatiekussen?

Hallo yogi's,

Wij krijgen regelmatig vragen over hoe hoog een meditatiekussen moet zijn. In deze video leggen we uit hoe je jouw Ecoyogi meditatiekussen het best kunt gebruiken en geven we je tips om jouw meditatiekussen zo lang mogelijk als nieuw te houden. Voor vragen mag je ons altijd bellen op telefoonnummer +31 85 273 67 62.

Vriendelijke groet,
Team Ecoyogi

Reviews (1)

Fijn kussen goed in te stellen!

Mir B. / Vaassen | 17-02-2022

Schrijf je eigen review

Gebruik en onderhoud

Je kunt de hoezen van het meditatiekussen zonder inhoud wassen op een temperatuur van 30 graden. Bij een hogere temperatuur zal een hoes krimpen. Wij adviseren je de hoezen aan de waslijn te laten drogen.

Tevens adviseren om niet met een meditatiekussen te gooien omdat hierdoor de naden en ritssluiting kunnen beschadigen. Dit komt niet ten goede aan de levensduur van je meditatiekussen.

Als je een Ecologisch meditatiekussen langdurig bloot stelt aan direct zonlicht zal het kussen geheel of gedeeltelijk verkleuren. Je kunt een Ecoyogi meditatiekussen zowel thuis als ook in een professionele omgeving gebruiken.

Bestel Ecoyogi meditatiekussen Zwart medium (eco) - 13-15 cm

Omschrijving

Ben je op zoek naar een elegant en en stijlvol zwart meditatiekussen dan is dit juiste plek. Het zwarte kussen laat zich makkelijk combineren met andere producten uit de Ecoyogi collectie. Het populaire meditatiekussen heeft een diameter van 30 cm en een hoogte van ongeveer 13-15 cm.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard