yogablok kurk

Wat is een yogablok?

Even wat achtergrondinformatie: een yogablok is een rechthoekig blok dat op veel verschillende manieren ondersteuning biedt tijdens het uitvoeren van asana’s. Ben je een beginnende yogi en nog niet zo lenig? Dan kan een yogablok helpen om de juiste positie te bereiken. Door een yogablok op de grond te leggen, breng je letterlijk de grond iets dichter bij bijvoorbeeld je hoofd of handen. Zo kan je, ook als beginnende yogi, alsnog bepaalde asana’s uitvoeren.

Voordelen van een yogablok van kurk?  

Een yogablok van kurk is verreweg de meest gekozen versie van het yogablok. Kurk is allereerst een natuurproduct dat wordt verkregen van de kurkeikboom en is daardoor dus 100% ecologisch verantwoord en duurzaam. Kurk is licht in gewicht en heeft de natuurlijke eigenschap om vocht goed op te nemen. Hierdoor verbetert je grip!  

Aanbod kurken yogablokken bij Yogamat-Online 

Op Yogamat-Online vind je yogablokken van verschillende afmetingen en merken. De volgende kurken yogablokken bieden we aan: 

Ecoyogi: 

  • Medium grootte: een aanrader voor elke yogi die net wat extra ondersteuning verlangt 
  • Large grootte: vooral handig voor lange mensen, minder lenige mensen en beginnende yogi 

Manduka: 

  • Plank: handig als je tijdens asana’s gericht op balans (zoals hoofdstand of Shirshasana) de grond nét wat dichterbij je lichaam wilt brengen 
  • Medium: bijna identiek aan de medium versie van Ecoyogi en geschikt voor elke yogi 
  • Standaard: recht toe, recht aan. Een yogablok kurk dat daar waar nodig is net wat ondersteuning biedt. 

Zoek jij aanvullende producten voor het uitoefenen van yoga? Bekijk dan ook eens onze yoga kussens, meditatiematten of goede yogamatten.

Vandaag besteld, morgen in huis 

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan met jouw yogablok van kurk? Elke bestelling voor 22:00 uur wordt de volgende werkdag geleverd. Mocht je alsnog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag. 

Bekijk ook eens onze overige pagina's:

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard