Yogamat 180 cm
Yogamat blauw 5 mm
Manduka eKO midnight
Manduka eKO yogamat 180 cm
Yogamat 180 cm
Yogamat blauw 5 mm
Manduka eKO midnight
Manduka eKO yogamat 180 cm

Manduka eKO mat Midnight 180 cm - 5 mm

De Manduka eKO mat is voorzien van een verbeterde functionaliteiten. De mat biedt nu een ongeëvenaarde grip zelfs onder zweterige omstandigheden.

Manduka

Manduka eKO mat Midnight 180 cm - 5 mm

De Manduka eKO® yogamat biedt je een natuurlijk en grip vast oppervlak. Deze mat is Eco-vriendelijk en gemaakt van natuurlijke materialen, deze niet-Amazon geoogste rubberen mat ondersteunt je zowel bij je oefeningen als ook onze planeet.

De Manduka eKO mat is in diverse kleuren en afmetingen verkrijgbaar. Manduka werkt met een core kleurenpallet en een aantal jaarlijks wisselende kleuren.

Alle eKO® series hebben een gesloten-cel oppervlak, welke nooit vocht zal opnemen. Daarom raden we altijd aan om de mat te combineren met een van onze handdoeken om vocht te absorberen en extra grip te geven onder zweterige of vochtige omstandigheden. Als je hot yoga beoefent, raden we je aan om een handdoek te gebruiken die de mat volledig bedekt.

De gemêleerde en gestreepte kleuren zijn met de hand bewerkt en hebben unieke patronen. De mat kan dus altijd iets afwijken van de getoonde foto’s.

Alle bijzonderheden van de Manduka eKO mat op een rijtje:

 • eKO Standaard: 3,2kg; 180cm x 61cm; 5mm dik
 • eKO Lang: 3.6kg; 200cm x 61 cm; 5mm dik
 • Ontwikkeld door yogaleraren gedurende 4 jaar
 • Meest duurzame natuurrubber yogamat op de markt
 • Gemaakt met een unieke gesloten-cel bovenlaag die voorkomt dat vocht de mat binnendringt, waardoor de mat langer schoon en in goede conditie blijft dan andere natuur rubberen matten
 • Catch-Grip technologie zorgt voor de perfecte balans tussen grip en weerstand, waardoor je moeiteloos tussen poses kunt    bewegen
 • Natuurlijk rubber biedt een semi-kleverige grip, maar omdat het geen zweet absorbeert, raden we altijd aan om een equa®  handdoek te gebruiken om vocht te absorberen en de grip te vergroten.
 • Vanwege hun biologisch afbreekbare aard, wordt de eKO® Series niet aanbevolen voor een dagelijkse krachtige beoefening
 • Gebruik van de eKO® Series in een warme omgeving vereist regelmatige verzorging om de prestaties van het rubber te behouden
 • 99% Latexvrij. Niet aanbevolen voor mensen met latex gevoeligheden
 • Geen PVC
 • Geen schadelijke weekmakers

* Heeft u een latex allergie of bent u gevoelig voor een rubber geur dan is het misschien verstandig om voor een mat te kiezen dat geen natuurrubber bevat. 

Specificaties

Merk:Manduka
Lengte:180 cm
Breedte:61 cm
Dikte:5 mm
Gewicht:3,2 kg
Kleur:Blauw
Materiaal:Rubber

Gebruik en onderhoud

De eKO mat kan het best gereinigd worden met een natuurlijk schoonmaakmiddel. Wij adviseren om de mat schoon te maken met een 50/50 oplossing van water en een natuurlijk azijn, cider of u kunt de kant en klaar oplossing gebruiken van Manduka. De mat vervolgens af te spoelen met helder water (kraanwater). Wij adviseren om de mat niet in de wasmachine te doen omdat dit het afbreekproces zal versnellen.

LET OP!!! Stel de mat niet bloot aan een grote hoeveelheden zonlicht. Dit kan het oxidatieproces versnellen en de samenstelling van de mat veranderen waardoor hij zijn unieke eigenschappen verliest.

Door het productieproces is de Manduka eKO mat voor 99% latex vrij en dus veilig te gebruiken voor mensen die overgevoelig zijn voor latex. Als je ook gevoelig bent voor sporen van latex adviseren wij om een Yoga mat uit de Manduka PRO aan te schaffen. De Manduka eKO mat is een milieuvriendelijk allrounder.

Opbergen: als de mat nat is adviseren wij om deze eerst te laten drogen alvorens deze op te rollen en te bergen. Dit kan ten koste gaan van de duurzaamheid.

Bestel Manduka eKO mat Midnight 180 cm - 5 mm
Yogamat 180 cm

Omschrijving

De Manduka eKO mat is voorzien van een verbeterde functionaliteiten. De mat biedt nu een ongeëvenaarde grip zelfs onder zweterige omstandigheden.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard