Meditatiemat kopen? Comfortabele meditatie!

Hoewel we bij meditatie vaak een beeld hebben van een persoon in de klassieke kleermakerszit met open handen op de knieën, laat de praktijk een ander beeld zien. Voor een comfortabele meditatie, waarbij we echt kunnen loslaten, is het heerlijk om gebruik te maken van een meditatiemat of zabuton.

Een meditatiemat biedt in combinatie met een meditatiekussen extra ondersteuning bij het mediteren. Het maakt dat het lichaam met slechts geringe spanning in de aangenomen houding kan blijven zonder al teveel ongemakken. In onze webshop vind je verschillende meditatiematten. Ga je voor optimale ondersteuning? Kijk dan ook eens bij onze meditatiekussens.

meditatiemat kopenMeditatiemat kopen van 100% biologisch katoen

In lijn met de filosofie van yoga waarbij verbinding met jezelf en de buitenwereld een belangrijk onderdeel is, zijn ook de meditatiematten van Yogamat Online vervaardigd van natuurlijke materialen om zo de verbinding met de natuur te behouden. Zowel de hoes als de vulling van de meditatiematten zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Door het gebruik van natuurlijk materiaal voelt de meditatiemat zacht aan. Ook staat katoen erom bekend vocht op te nemen en te ademen; perfecte eigenschappen tijdens lange meditatiesessies. De hoes is makkelijk af te nemen en kan gewassen worden op een temperatuur van 30 graden.

Meditatiemat of zabuton

Een meditatiemat wordt vaak ook een zabuton genoemd. In de context van yoga en meditatiewordt met zabuton altijd een mat bedoeld die ondersteuning biedt tijdens mediteren en die in combinatie met andere hulpmiddelen gebruikt kan worden. Denk hierbij aan een meditatiekussen, een yogadeken of een dikke yogamat.

Bekijk ook eens onze overige pagina's:

veilig betalen met iDealveilig betalen met paypalbetalen met overschrijven bankveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met maestroveilig betalen met mastercardveilig betalen met Klarnaveilig betalen met giropayveilig betalen met american expressveilig betalen met kbcveilig betalen met belfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard