meditatiemat kopen

Meditatiemat kopen van 100% biologisch katoen

In lijn met de filosofie van yoga waarbij verbinding met jezelf en de buitenwereld een belangrijk onderdeel is, zijn ook de meditatiematten van Yogamat Online vervaardigd van natuurlijke materialen om zo de verbinding met de natuur te behouden. Zowel de hoes als de vulling van de meditatiematten zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Door het gebruik van natuurlijk materiaal voelt de meditatiemat zacht aan. Ook staat katoen erom bekend vocht op te nemen en te ademen; perfecte eigenschappen tijdens lange meditatiesessies. De hoes is makkelijk af te nemen en kan gewassen worden op een temperatuur van 30 graden.

Meditatiemat of zabuton

Een meditatiemat wordt vaak ook een zabuton genoemd. In de context van yoga en meditatiewordt met zabuton altijd een mat bedoeld die ondersteuning biedt tijdens mediteren en die in combinatie met andere hulpmiddelen gebruikt kan worden. Denk hierbij aan een meditatiekussen, een yogadeken of een dikke yogamat.

Bekijk ook eens onze overige pagina's:

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard