Ecoyogi PRO GRIp yogamat blauw
Ecoyogi blauwe yogamat antislip
Yoga mat met PU toplaag - blauw
Rubberen yogamat
Ecoyogi gripyogamat
Ecoyogi PRO GRIp yogamat blauw
Ecoyogi blauwe yogamat antislip
Yoga mat met PU toplaag - blauw
Rubberen yogamat
Ecoyogi gripyogamat

Ecoyogi PRO Grip Mat - Blauw

Deze prachtige premium PRO Grip mat van Ecoyogi is een yoga mat met een geweldige grip en veerkracht. De mat heeft een mooie gladde oppervlak structuur die zacht aanvoelt met een verrassende stevige grip.

Ecoyogi

Ecoyogi PRO Grip Mat - Blauw

Deze prachtige premium mat van Ecoyogi is een yoga mat met een geweldige grip en veerkracht. De mat heeft een mooie gladde oppervlak structuur die zacht aanvoelt met een stevige grip.  Het mooie van deze mat is dat deze ook zijn grip behoudt onder zweterige omstandigheden. De mat is gemaakt van 100% natuurrubber met een PU Top laag die vocht snel op neemt. Het bijzondere van de dunne PU top laag is dat deze vocht snel opneemt maar ook weer snel verdampt. Bij veel andere yogamatten trekt het vocht in de mat waardoor deze  moeilijk schoon is te maken.

Deze mat is door zijn unieke kwaliteiten niet alleen geschikt voor Hot en Bikram yoga. De mat wordt door diverse yogadocenten aanbevolen voor Vinyasa, flow, Iyengar  en Ashtanga  yoga.

De Ecoyogi PRO Grip Mat is vrij van giftige stoffen en heeft een SGS goedkeuring. Dit maakt deze mat tot een kwalitatieve en milieuvriendelijke yoga mat voor de bewust yogi.

Sterke punten Ecoyogi PRO Grip Mat:

  • Geweldige grip ook onder vochtige omstandigheden
  • Vrij van gifstoffen
  • Mat droogt snel door bijzondere toplaag
  • Zowel voor thuis als professioneel gebruik
  • 100% natuurrubber
  • Hoge dichtheid voor optimaal comfort.

Specificaties

Merk:Ecoyogi
Lengte:180 cm
Breedte:65 cm
Dikte:4,5 mm
Gewicht:2,7 kg
Kleur:Blauw
Materiaal:Rubber
Materiaal:PU
Certificering:REACH 161
Certificering:SGS

Reviews (4)

Voor grote mensen (1,78), is ze soms niet lang genoeg. Ik lig al eens over de mat.
Voor mensen die erg zweten, is dit een aanrader. Ik glij niet meer weg.

Ann V. / Nijlen | 08-03-2022

Ik gebruik deze mat voor mijn Astanga practice en ben zeer te spreken over de stroefheid van deze mat. Ook is hij comfortabel om de zittende en liggende asanas te doen. Enige minpuntje is dat als je behoorlijk gezweet hebt de mat nog redelijk lang vochtig blijft. Het is dan ook wel aan te raden om na gebruik de mat uit te hangen en niet opgerold te bewaren.

Bas | 24-04-2018

So excited about this mat! Amazing grip, even in warm sweaty environments! And the comfortable padding saved my knee when falling out of Urdhva Kukkutasana. Thank you wonderful EcoYogi!!

Alya Mourad | 27-03-2017

Als Ashtangi was ik hiervoor in het bezit van een manduka eko mat. Een fijne mat totdat je echt veel gaat zweten. Zoekende naar een nieuwe mat met toch nog meer grip kwam ik in eerste instantie uit bij de Liforme mat. Deze is wel erg prijzig. Toen ik hoorde dat de EcoYogi Pro Grip er aan zat te komen met dezelfde materialen als de Liforme mat werd mijn interesse gewekt. De Ecoyogi heeft een aantrekkelijkere prijs en ik moet zeggen hij is wat betreft de grip fantastisch. Dus voor alle bikram/asthanga achtige yogavormen waarbij je veel kan zweten is dit een uitkomst.

Het enige waar ik nog aan moet wennen is dat mijn vorige mat echt zwaar was en niet van de grond te schuiven was. Ik merk dat ik met bepaalde voetbewegingen de mat iets opbol, maar dit is met zoveel matten geval, dus zeker geen negatief punt voor deze mat, ik was gewoon een erg zware mat gewend.

Het belangrijkste waarvoor je deze mat kiest is grip! en dat zit helemaal goed!

Tristan Floor | 20-10-2016

Schrijf je eigen review

Gebruik en onderhoud

Onderhoud en gebruik van de Blauwe Ecoyogi PRO Grip yoga mat

Let op! Het is belangrijk dat je de yogamat altijd met het logo aan de buiten zijde zal oprollen. Indien je dit niet doet kan de top laag van de mat loslaten

Schoonmaken van de PRO GRIP mat. Wij willen je adviseren de mat na het gebruik schoon te maken met een vochtige doek of een niet schurende spons. Daarna is het belangrijk om de mat eerst te laten drogen alvorens op te bergen.

Voorzichtig met direct zonlicht. Deze blauwe yoga mat is voornamelijk gemaakt van natuurrubber. Dit betekent dat je voorzichtig moet zijn met invloeden van buitenaf. Zo kan veel zonlicht de mat langzaam laten uitdrogen.

Wij adviseren om geen huid of cosmetica producten tijdens het gebruik van je yoga mat. Door het gebruik van deze producten kunnen vlekken of strepen ontstaan die in sommige gevallen moeilijk zijn te verwijderen. Tevens kan het gebruik van deze producten de grip van de mat verminderen.

Rubbergeur in het begin. De yoga mat is gemaakt van rubber en kan direct uit de verpakking de eerste dagen een sterke rubbergeur afgeven. Niet iedereen kan deze geur waarderen. Wij willen je in deze dan ook aanbevelen je yoga mat de eerste dagen te laten luchten in een droge en goed geventileerde ruimte.

Opbergen yoga mat. Je kunt de rubber  yoga mat het beste opgerold met het logo naar buiten gericht opbergen in een yogatas of op een droge donkere plek. Dit zal de duurzaamheid van de mooi blauwe Ecoyogi PRO Grip mat zeker ten goede komen

Als je een latexallergie hebt of gevoelig bent voor de geur van rubber, kan het raadzaam zijn een mat te kiezen die geen natuurrubber bevat.

Bestel Ecoyogi PRO Grip Mat - Blauw
Ecoyogi PRO GRIp yogamat blauw

Omschrijving

Deze prachtige premium PRO Grip mat van Ecoyogi is een yoga mat met een geweldige grip en veerkracht. De mat heeft een mooie gladde oppervlak structuur die zacht aanvoelt met een verrassende stevige grip.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard