yoga bolster bestellen

Bestel een yoga bolster van Ecoyogi

De yoga bolsters die je vindt bij Yogamat-Online zijn gemaakt van verschillende materialen. Als je kiest voor het merk Ecoyogi, vind je alleen bolsters gemaakt van 100% biologisch katoen. Katoen staat bekend als ademend materiaal dat goed vocht opneemt.   

De bolsters van Ecoyogi zijn GOTS gecertificeerd. Dit betekent het katoen van 100% biologische teelt is en dat er geen gebruik gemaakt is van synthetische gewasbeschermingsmiddelen, genetisch gemodificeerde organismen of kunstmest. De vulling van Ecoyogi bolsters is gemaakt van boekweitkaf. 

Bestel een yoga bolster van Manduka 

Favoriet onder veel yogi is het merk Manduka. De yoga bolsters van Manduka zijn gemaakt van een microvezelmateriaal en een vezelvulling. Dit materiaal staat bekend als zacht, pluizig en absorberend. Een ander voordeel is dat deze stof te wassen is op 30 graden waardoor je de bolster makkelijk schoon kan houden. Naast de cilindrische bolsters biedt Manduka ook rechthoekige yoga bolsters. Deze bolsters zijn uitermate geschikt om te gebruiken bij yogavormen gericht op genezing, bijvoorbeeld Restorative yoga. 

Als je vandaag bestelt, heb je morgen jouw yoga bolster in huis

Wil je het liefst morgen meteen al aan de slag met jouw yoga bolster? Elke bestelling die je plaatst bij Yogamat-Online wordt de volgende dag al geleverd. Combineer je bestelling met een goede yogamat of een goedkoop meditatiekussen en profiteer van onze gratis verzending boven de €50 euro. Zo geniet je extra snel van je yoga hulpmiddelen. Heb je toch hulp nodig? Neem dan even contact met ons op, we helpen je graag verder. 

Bekijk ook eens onze overige pagina's:

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard