Jouw yoga bolster bestellen voor extra ondersteuning 

Misschien heb je er weleens van gehoord en het kan ook zijn dat je dit voor het eerst leest: een yoga bolster. Op zich is de bolster al eeuwen in gebruik door mensen over de hele wereld en wordt het kussen liefkozend ‘knuffelkussen’ genoemd. Het is zelfs zo dat getrouwde Japanse vrouwen vroeger een bolster voor hun man maakten wanneer hij op reis ging. Zo zou hij dan ’s nachts niet eenzaam worden met een fijne bolster. Tijdens yoga heeft de bolster net een andere functie: het kussen biedt dan extra ondersteuning en ontspanning tijdens het uitvoeren van bepaalde asana’s. Bekijk ons overzicht en bestel jouw eigen yoga bolster bij Yogamat-online!

yoga bolster bestellenBestel een yoga bolster van Ecoyogi

De yoga bolsters die je vindt bij Yogamat-Online zijn gemaakt van verschillende materialen. Als je kiest voor het merk Ecoyogi, vind je alleen bolsters gemaakt van 100% biologisch katoen. Katoen staat bekend als ademend materiaal dat goed vocht opneemt.   

De bolsters van Ecoyogi zijn GOTS gecertificeerd. Dit betekent het katoen van 100% biologische teelt is en dat er geen gebruik gemaakt is van synthetische gewasbeschermingsmiddelen, genetisch gemodificeerde organismen of kunstmest. De vulling van Ecoyogi bolsters is gemaakt van boekweitkaf. 

Bestel een yoga bolster van Manduka 

Favoriet onder veel yogi is het merk Manduka. De yoga bolsters van Manduka zijn gemaakt van een microvezelmateriaal en een vezelvulling. Dit materiaal staat bekend als zacht, pluizig en absorberend. Een ander voordeel is dat deze stof te wassen is op 30 graden waardoor je de bolster makkelijk schoon kan houden. Naast de cilindrische bolsters biedt Manduka ook rechthoekige yoga bolsters. Deze bolsters zijn uitermate geschikt om te gebruiken bij yogavormen gericht op genezing, bijvoorbeeld Restorative yoga. 

Als je vandaag bestelt, heb je morgen jouw yoga bolster in huis

Wil je het liefst morgen meteen al aan de slag met jouw yoga bolster? Elke bestelling die je plaatst bij Yogamat-Online wordt de volgende dag al geleverd. Combineer je bestelling met een goede yogamat of een goedkoop meditatiekussen en profiteer van onze gratis verzending boven de €50 euro. Zo geniet je extra snel van je yoga hulpmiddelen. Heb je toch hulp nodig? Neem dan even contact met ons op, we helpen je graag verder. 

Bekijk ook eens onze overige pagina's:

veilig betalen met iDealveilig betalen met paypalbetalen met overschrijven bankveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met maestroveilig betalen met mastercardveilig betalen met Klarnaveilig betalen met giropayveilig betalen met american expressveilig betalen met kbcveilig betalen met belfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard