• Ecoyogi Studio yogamat - Oranje 183 cm
  • Ecoyogi Studio yogamat - Oranje 183 cm
  • Ecoyogi Studio yogamat - Oranje 183 cm

Ecoyogi Studio yogamat - Oranje 183 cm

Een comfortabele dikke yogamat geschikt voor intensief gebruik. Ideaal voor in de studio maar ook een zeer fijne mat voor thuisgebruik. Naast oranje in diverse kleuren leverbaar.

Levertijd:
1-2 werkdag(en)
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
Koop 6 voor €26,10 per stuk en bespaar 10%

Koop 12 voor €24,65 per stuk en bespaar 15%

€29,00
Incl. btw

Ecoyogi Studio Yogamat Oranje 183 cm

De Ecoyogi Studio Yogamat is gemaakt van extra dik slijtvast schuim. Met een goede antislip laag is grip gegarandeerd. En door de dikte is de mat zeer comfortabel. Dit, samen met de stabiele basis, maakt dat het een zeer geschikte yogamat voor in een studio is. Elke yogavorm kan beoefend worden op deze dikke yogamat.

De vrolijke oranje kleur geeft een fleurig lentegevoel. En is een statement in een zaal. Wil je liever een wat neutralere kleur dan kan dat ook. De Ecoyogi Studiomat is leverbaar in 7 kleuren waaronder groen, zwart, blauw en paars.

Specificaties Ecoyogi Studio Yogamat 

Kleur: oranje
Dikte: 4.5 mm
Breedte: 60 cm. 
Lengte: 183 cm
Gewicht: 1,5 Kg
Materiaal: PVC 2.0 -> vrij van schadelijke stoffen zoals Phthalate en AZO.

Geschikt: Voor beginners en gevorderden aanbevolen 

De dikke yogamat van Ecoyogi is een allround mat, dus geschikt voor elke yogavorm.

Let op: yoga in vochtige ruimtes (zoals bijvoorbeeld hot yoga) kan de grip van de mat beïnvloeden. Door vocht wordt de mat gladder. We adviseren om bij deze omstandigheden een speciale yogahanddoek te gebruiken.

Verzorging van de studio yogamat

Elke yogamat moet af en toe worden schoongemaakt. Matten in een studio wat vaker dan wanneer je je mat maar af en toe gebruikt.

Je kan de mat schoonmaken met een vochtige doek. Af en toe een wat uitgebreidere schoonmaakbeurt is aan te raden. Gebruik hiervoor een mild sopje of een speciaal reinigingsmiddel voor yogamatten. Bij gebruik van een sopje is het raadzaam de mat even goed schoon te boenen en daarna zorgvuldig na te spoelen. Rol hem pas op als hij volledig is gedroogd.


Bekijk ook eens onze overzichtspagina's:

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen