Meditatiekussen creme - handvat
GOTs logo
Stapel graphic
Meditatiekussen creme - handvat
GOTs logo
Stapel graphic

Ecoyogi meditatiekussen Natur medium (eco) - 13 -15 cm

Dit mooie meditatiekussen heeft een diameter van 30 cm en een gemiddelde hoogte van 14 cm. Het kussen is gemaakt van gecertificeerd katoen en is gevuld met boekweitdoppen.

Ecoyogi

Ecoyogi meditatiekussen Natur medium (eco) - 13 -15 cm

De mooie en kwalitatief hoogwaardige meditatiekussens van Ecoyogi® zijn volledig vervaardigd van 100% gecertificeerd biologisch katoen (GOTS gecertificeerd). Deze kussens zijn zowel geschikt voor thuis als studiogebruik. Bij biologisch katoen wordt geen gebruik gemaakt van biologische bestrijdingsmiddelen en dient er aan strenge eisen bij de productie te worden voldaan.

De kussens van Ecoyogi zijn in diverse maten en kleuren verkrijgbaar. Indien u twijfelt over welk kussen het beste bij u past of welke hoogte u nodig heeft. U kunt ons altijd mailen of bellen.

Ons advies voor meditatiekussen

onze meditatiekussens worden goed gevuld geleverd. Wat betekend dat de kussens vaak stevig aanvoelen. Voor sommige mensen is dit prettig maar voor andere mensen voelt dit te hard of te stijf. Wij willen u in dit geval aanbevelen om tot maximaal 20% van de boekweit uit het meditatiekussen te halen. Het meditatiekussen zal hierdoor veel flexibeler aanvoelen en kan zich makkelijker aanpassen aan de vorm van uw lichaam. Tevens kun je op deze manier makkelijker in hoogte variëren.

Specificaties

Merk:Ecoyogi
Hoogte:13-15 cm
Diameter:30 cm
Gewicht:2,2 kg
Kleur:beige
Vorm:rond
Materiaal:eco katoen
Vulling:boekweitkaf
Garantie:1 jaar garantie op naden en ritssluiting.
Certificering:GOTS

Video's

Hoe gebruik ik mijn Ecoyogi meditatiekussen?

Hallo yogi's,

Wij krijgen regelmatig vragen over hoe hoog een meditatiekussen moet zijn. In deze video leggen we uit hoe je jouw Ecoyogi meditatiekussen het best kunt gebruiken en geven we je tips om jouw meditatiekussen zo lang mogelijk als nieuw te houden. Voor vragen mag je ons altijd bellen op telefoonnummer +31 85 273 67 62.

Vriendelijke groet,
Team Ecoyogi

Gebruik en onderhoud

Het onderhouden van een wit of gebroken wit meditatiekussen vraagt iets meer aandacht dan de meeste andere kleuren. Een meditatiekussen is gevuld met boekweit kaf (doppen) deze vulling kan afhankelijk van de oogst soms wat stoffig zijn. Als je een kussen wat langer gebruikt kan deze stof in het katoen van je kussen gaan zitten. Het dus belangrijk dat voor je het kussen gaat wassen je deze eerst goed uit moet kloppen zodat het meeste stof is verdwenen. Daarna kun je zowel de binnen- als buitenhoes op een aanbevolen temperatuur van 30 graden wassen. Bij hogere temperatuur zal de hoes gaan krimpen.

Bestel Ecoyogi meditatiekussen Natur medium (eco) - 13 -15 cm

Omschrijving

Dit mooie meditatiekussen heeft een diameter van 30 cm en een gemiddelde hoogte van 14 cm. Het kussen is gemaakt van gecertificeerd katoen en is gevuld met boekweitdoppen.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard