meditatiekussen handvat grijs
Eco katoen logo
Stapel kleuren graphic
meditatiekussen handvat grijs
Eco katoen logo
Stapel kleuren graphic

Ecoyogi meditatiekussen Stone medium (eco) - 13 -15 cm

Deze populaire grijze kleur meditatiekussen is gemaakt van een robuuste 100% biologisch canvas katoenen. De diameter van het meditatiekussen is 30 cm en een hoogte van ongeveer 13 - 15 cm.

Ecoyogi

Ecoyogi meditatiekussen Stone medium (eco) - 13 -15 cm

De mooie en kwalitatief hoogwaardige meditatiekussens van Ecoyogi® zijn volledig vervaardigd van 100% gecertificeerd biologisch katoen (GOTS gecertificeerd). Deze kussens zijn zowel geschikt voor thuis als studiogebruik. Bij biologisch katoen wordt geen gebruik gemaakt van biologische bestrijdingsmiddelen en dient er aan strenge eisen bij de productie te worden voldaan.

De kussens van Ecoyogi zijn in diverse maten en kleuren verkrijgbaar. Indien u twijfelt over welk kussen het beste bij u past of welke hoogte u nodig heeft. U kunt ons altijd mailen of bellen.

Ons advies voor meditatiekussen

onze meditatiekussens worden goed gevuld geleverd. Wat betekend dat de kussens vaak stevig aanvoelen. Voor sommige mensen is dit prettig maar voor andere mensen voelt dit te hard of te stijf. Wij willen u in dit geval aanbevelen om tot maximaal 20% van de boekweit uit het meditatiekussen te halen. Het meditatiekussen zal hierdoor veel flexibeler aanvoelen en kan zich makkelijker aanpassen aan de vorm van uw lichaam. Tevens kun je op deze manier makkelijker in hoogte variëren.

Specificaties

Merk:Ecoyogi
Hoogte:13-15 cm
Diameter:30 cm
Gewicht:2,2 kg
Kleur:grijs
Vorm:rond
Materiaal:eco katoen
Vulling:boekweitkaf
Garantie:1 jaar garantie op naden en ritssluiting.
Certificering:GOTS certificaat
Kleur associatie:verfijnd, strak en georganiseerd

Video's

Hoe gebruik ik mijn Ecoyogi meditatiekussen?

Hallo yogi's,

Wij krijgen regelmatig vragen over hoe hoog een meditatiekussen moet zijn. In deze video leggen we uit hoe je jouw Ecoyogi meditatiekussen het best kunt gebruiken en geven we je tips om jouw meditatiekussen zo lang mogelijk als nieuw te houden. Voor vragen mag je ons altijd bellen op telefoonnummer +31 85 273 67 62.

Vriendelijke groet,
Team Ecoyogi

Reviews (1)

Fijn meditatiekussen van mooi materiaal. Het kussen is niet te hoog en zorgt voor een goede zithouding. Ik mediteer elke dag en wil niet meer zonder.

Petra / Rotterdam | 28-03-2022

Schrijf je eigen review

Gebruik en onderhoud

Als er een vlek op je kussen zit kun je het beste alleen dit deel schoonmaken. Gewoon een vochtige doek gebruiken en als de vlek hardnekkig is een beetje ecologisch wasmiddel gebruiken. Heeft het kussen een grote schoonmaak beurt nodig dan kun je de gehele buitenhoes het beste wassen in de wasmachine op een temperatuur van maximaal 30 graden.

Let op! Voordat je een meditatiehoes in de wasmachine doet deze eerst even binnenste buiten keren en de hoes goed uitkloppen. Er kunnen stofresten inzitten die er tijdens het wassen moeilijk uit te krijgen zijn.

Bestel Ecoyogi meditatiekussen Stone medium (eco) - 13 -15 cm

Omschrijving

Deze populaire grijze kleur meditatiekussen is gemaakt van een robuuste 100% biologisch canvas katoenen. De diameter van het meditatiekussen is 30 cm en een hoogte van ongeveer 13 - 15 cm.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard