meditatiekussen draagriem
meditatiekussen draagriem

Ecoyogi meditatiekussen ruby hoog (eco) - 18-20 cm

De Ecoyogi meditatiekussens zijn in diverse moderne en klassiek kleuren en verschillende hoogtes verkrijgbaar. Bij Ecoyogi weet je ook zeker dat je meditatiekussen milieuvriendelijk is geproduceerd.

Ecoyogi

Ecoyogi meditatiekussen ruby hoog (eco) - 18-20 cm

De mooie en kwalitatief hoogwaardige meditatiekussens van Ecoyogi® zijn volledig vervaardigd van 100% gecertificeerd biologisch katoen (GOTS gecertificeerd). Deze kussens zijn zowel geschikt voor thuis als studiogebruik. Bij biologisch katoen wordt geen gebruik gemaakt van biologische bestrijdingsmiddelen en dient er aan strenge eisen bij de productie te worden voldaan.

De kussens van Ecoyogi zijn in diverse maten en kleuren verkrijgbaar. Indien u twijfelt over welk kussen het beste bij u past of welke hoogte u nodig heeft. U kunt ons altijd mailen of bellen.

Ons advies voor meditatiekussen

onze meditatiekussens worden goed gevuld geleverd. Wat betekend dat de kussens vaak stevig aanvoelen. Voor sommige mensen is dit prettig maar voor andere mensen voelt dit te hard of te stijf. Wij willen u in dit geval aanbevelen om tot maximaal 20% van de boekweit uit het meditatiekussen te halen. Het meditatiekussen zal hierdoor veel flexibeler aanvoelen en kan zich makkelijker aanpassen aan de vorm van uw lichaam. Tevens kun je op deze manier makkelijker in hoogte variëren.

Specificaties

Merk:Ecoyogi
Hoogte:18-20 cm
Diameter:30 cm
Gewicht:2,6 kg
Kleur:rood
Vorm:rond
Materiaal:eco katoen
Vulling:boekweitkaf
Garantie:1 jaar garantie op naden en ritssluiting
Certificering:GOTS

Video's

Hoe gebruik ik mijn Ecoyogi meditatiekussen?

Hallo yogi's,

Wij krijgen regelmatig vragen over hoe hoog een meditatiekussen moet zijn. In deze video leggen we uit hoe je jouw Ecoyogi meditatiekussen het best kunt gebruiken en geven we je tips om jouw meditatiekussen zo lang mogelijk als nieuw te houden. Voor vragen mag je ons altijd bellen op telefoonnummer +31 85 273 67 62.

Vriendelijke groet,
Team Ecoyogi

Gebruik en onderhoud

Wij adviseren om het kussen regelmatig reinigen met de bij de stofzuiger geleverde zachte borstel of met een handklopper. Dit zal de duur en het comfort van het meditatie kussen zeker verhogen.

Als je de buitenhoes van het kussen wilt wassen let er dan op om de hoes binnenste buiten te draaien en vervolgens te wassen op een koud wasprogramma (max 30 graden). Katoen is een stof die gevoelig is voor krimpen zeker als je de stof wast op een te heet programma.

Bestel Ecoyogi meditatiekussen ruby hoog (eco) - 18-20 cm

Omschrijving

De Ecoyogi meditatiekussens zijn in diverse moderne en klassiek kleuren en verschillende hoogtes verkrijgbaar. Bij Ecoyogi weet je ook zeker dat je meditatiekussen milieuvriendelijk is geproduceerd.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard