meditatikussen dragen
meditatikussen dragen

Ecoyogi meditatiekussen Stone hoog (eco) - 18-20 cm

Voor het vinden van de juiste meditatie houding is de hoogte van je meditatiekussen belangrijk. Daarom hebben we ook drie hoogtes om uit te kiezen. Ben je wat minder fexibel of wat langer dan gemiddeld dan is wat extra hoogte een perfecte oplossing.

Ecoyogi

Ecoyogi meditatiekussen Stone hoog (eco) - 18-20 cm

De mooie en kwalitatief hoogwaardige meditatiekussens van Ecoyogi® zijn volledig vervaardigd van 100% gecertificeerd biologisch katoen (GOTS gecertificeerd). Deze kussens zijn zowel geschikt voor thuis als studiogebruik. Bij biologisch katoen wordt geen gebruik gemaakt van biologische bestrijdingsmiddelen en dient er aan strenge eisen bij de productie te worden voldaan.

De kussens van Ecoyogi zijn in diverse maten en kleuren verkrijgbaar. Indien u twijfelt over welk kussen het beste bij u past of welke hoogte u nodig heeft. U kunt ons altijd mailen of bellen.

Ons advies voor meditatiekussen

onze meditatiekussens worden goed gevuld geleverd. Wat betekend dat de kussens vaak stevig aanvoelen. Voor sommige mensen is dit prettig maar voor andere mensen voelt dit te hard of te stijf. Wij willen u in dit geval aanbevelen om tot maximaal 20% van de boekweit uit het meditatiekussen te halen. Het meditatiekussen zal hierdoor veel flexibeler aanvoelen en kan zich makkelijker aanpassen aan de vorm van uw lichaam. Tevens kun je op deze manier makkelijker in hoogte variëren.

Specificaties

Merk:Ecoyogi
Hoogte:18-20 cm
Diameter:30 cm
Gewicht:2,6 kg
Kleur:grijs
Vorm:rond
Materiaal:eco katoen
Vulling:boekweitkaf
Garantie:1 jaar garantie op naden en ritssluiting
Certificering:GOTS

Video's

Hoe gebruik ik mijn Ecoyogi meditatiekussen?

Hallo yogi's,

Wij krijgen regelmatig vragen over hoe hoog een meditatiekussen moet zijn. In deze video leggen we uit hoe je jouw Ecoyogi meditatiekussen het best kunt gebruiken en geven we je tips om jouw meditatiekussen zo lang mogelijk als nieuw te houden. Voor vragen mag je ons altijd bellen op telefoonnummer +31 85 273 67 62.

Vriendelijke groet,
Team Ecoyogi

Reviews (1)

2 mooie kussens gekocht (hoge versie). De vulling leek wat ongelijk, wat in de ogen van mijn OCD echtgenoot een zonde is. Wat we nu wel weten is dat ze prima te vullen zijn, nu ze keurig in het rijtje staan en niet meer ongelijk ogen :-)

Veer O. / Hoogvliet Rotterdam | 09-06-2022

Schrijf je eigen review

Gebruik en onderhoud

Goed onderhoud speelt een belangrijke rol bij de levensduur van je meditatiekussen. Als er een vlekje op je kussen komt kun je deze in eerste instantie het beste schoonmaken met een vochtige doek. Eventueel kun je hierbij een druppeltje ecologisch wasmiddel gebruiken.

Is je meditatiekussen erg vies geworden dan is het mogelijk om de hoezen van het kussen te wassen in de wasmachine. Hierbij is het wel belangrijk om de temperatuur in de gaten te houden. Wij adviseren een maximale temperatuur van 30 graden. Op een hogere temperatuur zal het katoen gaan krimpen.

Let op: het is belangrijk dat je niet met je meditatiekussen gaat gooien en smijten. Hierdoor kan veel druk ontstaan op risten en naden waardoor deze ook stuk kunnen gaan.

Bestel Ecoyogi meditatiekussen Stone hoog (eco) - 18-20 cm

Omschrijving

Voor het vinden van de juiste meditatie houding is de hoogte van je meditatiekussen belangrijk. Daarom hebben we ook drie hoogtes om uit te kiezen. Ben je wat minder fexibel of wat langer dan gemiddeld dan is wat extra hoogte een perfecte oplossing.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard