handvat zwart
handvat zwart

Ecoyogi meditatiekussen Infinity hoog (eco) - 18-20 cm

Dit hoge zwarte meditatiekussen uit de studio collectie is gemaakt van biologisch katoen. Het meditatikussens heeft een Diameter 30 cm en een hoogte van 18-20 cm

Ecoyogi

Ecoyogi meditatiekussen Infinity hoog (eco) - 18-20 cm

De mooie en kwalitatief hoogwaardige meditatiekussens van Ecoyogi® zijn volledig vervaardigd van 100% gecertificeerd biologisch katoen (GOTS gecertificeerd). Deze kussens zijn zowel geschikt voor thuis als studiogebruik. Bij biologisch katoen wordt geen gebruik gemaakt van biologische bestrijdingsmiddelen en dient er aan strenge eisen bij de productie te worden voldaan.

De kussens van Ecoyogi zijn in diverse maten en kleuren verkrijgbaar. Indien u twijfelt over welk kussen het beste bij u past of welke hoogte u nodig heeft. U kunt ons altijd mailen of bellen.

Ons advies voor meditatiekussen

onze meditatiekussens worden goed gevuld geleverd. Wat betekend dat de kussens vaak stevig aanvoelen. Voor sommige mensen is dit prettig maar voor andere mensen voelt dit te hard of te stijf. Wij willen u in dit geval aanbevelen om tot maximaal 20% van de boekweit uit het meditatiekussen te halen. Het meditatiekussen zal hierdoor veel flexibeler aanvoelen en kan zich makkelijker aanpassen aan de vorm van uw lichaam. Tevens kun je op deze manier makkelijker in hoogte variëren.

Specificaties

Merk:Ecoyogi
Hoogte:18-20 cm
Diameter:30 cm
Gewicht:2,6 kg
Kleur:zwart
Vorm:rond
Materiaal:eco katoen
Vulling:boekweitkaf
Garantie:1 jaar garantie op naden en ritssluiting
Certificering:GOTS

Video's

Hoe gebruik ik mijn Ecoyogi meditatiekussen?

Hallo yogi's,

Wij krijgen regelmatig vragen over hoe hoog een meditatiekussen moet zijn. In deze video leggen we uit hoe je jouw Ecoyogi meditatiekussen het best kunt gebruiken en geven we je tips om jouw meditatiekussen zo lang mogelijk als nieuw te houden. Voor vragen mag je ons altijd bellen op telefoonnummer +31 85 273 67 62.

Vriendelijke groet,
Team Ecoyogi

Gebruik en onderhoud

Is je meditatiekussen net iets te hoog of te hard? Door met de vulling van je meditatiekussen te spelen kun je altijd iets in hoogte variëren. Tevens heeft een wat minder gevuld meditatiekussen de mooie eigenschap dat het zich makkelijker aanpast aan de vormen van jouw lichaam.

Is je meditatiekussen erg vies geworden dan is het mogelijk om de hoezen van het kussen te wassen in de wasmachine. Hierbij is het wel belangrijk om op de temperatuur te letten. Wij adviseren dan ook een maximale temperatuur van 30 graden. Op een hogere temperatuur zal het katoen gaan krimpen.

Let op: het is belangrijk dat je niet met je meditatiekussen gaat gooien of smijten. Hierdoor kunnen ritsen en naden onder spanning komen te staan waardoor ze stuk gaan.

Bestel Ecoyogi meditatiekussen Infinity hoog (eco) - 18-20 cm

Omschrijving

Dit hoge zwarte meditatiekussen uit de studio collectie is gemaakt van biologisch katoen. Het meditatikussens heeft een Diameter 30 cm en een hoogte van 18-20 cm

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard