• Ecoyogi Studio yoga mat - Blauw 200 cm
  • Ecoyogi Studio yoga mat - Blauw 200 cm
  • Ecoyogi Studio yoga mat - Blauw 200 cm

Ecoyogi Studio yoga mat - Blauw 200 cm

Een goede eco yoga mat voor in de studio. Mooi blauw, extra lang, superveel grip en stabiliteit én veel comfort! Dé basis voor in elke yogastudio en voor thuisgebruik.

Levertijd:
1-2 werkdag(en)
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
Koop 6 voor €27,90 per stuk en bespaar 10%

Koop 12 voor €26,35 per stuk en bespaar 15%

€31,00
Incl. btw

Ecoyogi Studio Yoga mat Blauw 200 cm

Deze studio yoga mat is de ideale basis voor alle yogavormen. Daarom ook uitermate geschikt om je studio mee in te richten. Lekker lang, superveel grip, comfortabel en stabiel. De ingrediënten voor een fijne yoga sessie.

Met deze mat heb je een echte eco yoga mat in handen. Duurzaam en gifvrij geproduceerd en volledig recyclebaar PVC 2.0. Een solide yogamat die jaren meegaat. Naast blauw in diverse andere kleuren leverbaar.


De studio matten van Ecoyogi zijn zeer scherp geprijsd en bieden een uitzonderlijk comfort en betrouwbaarheid. Jij kunt je focussen op je asana’s zonder je zorgen te maken over je mat. Dat is hoe yoga hoort te zijn!

Specificaties Ecoyogi Studio Yogamat 4,5mm Blauw

Kleur: blauw
Dikte: 4.5 mm
Breedte: 60 cm
Lengte: 200 cm
Gewicht: 1,6 Kg
Materiaal: De eco yoga mat is gemaakt van PVC 2.0  én heeft de hoogste certificering van Ökotex*.

Tips:

  • De yoga mat kan gladder worden door vocht zoals transpiratievocht of water. Het is daarom aan te bevelen om onder zweterige of vochtige omstandigheden gebruik te maken van een yoga towel.
  • In het begin kan de mat nog wat gladder zijn, dit komt door het productieproces. Dit gaat vanzelf over na een aantal keren gebruikt te zijn. Wil je dit proces versnellen? Schrob je mat met een zachte schuurspons. Het gladde laagje verdwijnt als sneeuw voor de zon!

Schoonmaken en opbergen studio yogamat

Wil je de mat na gebruik opbergen? Zorg er dan voor dat hij droog is en rol hem op. Bewaar hem op een plek uit direct zonlicht.

Af en toe schoonmaken is wel zo hygiënisch: doe dit met een vochtige doek, of spoel de mat af met de douche of een tuinslang. Wil je schoonmaakmiddel gebruiken? Kies dan voor een milde zeep. Laat de mat goed opdrogen voor het opbergen of volgende gebruik.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen